Over Pizza.nl

Team Pizza.NL

Contact

Jack met de passie

Jack

Ik ben Jack, eindredacteur bij Pizza.NL. Door de tig blogs en kooksites in Nederland viel het mij op dat er niet echt een pagina in was die ging over mijn passie: pizza!. Ik studeer Italiaanse Taal en Cultuur in Utrecht en ik heb het er erg druk mee. Om toch iets te doen met mijn passie ben ik een site gestart samen met een paar vrienden. Los van pizza proberen wij ook andere Italiaanse gerechten te bespreken. Pasta’s, lasagne’s en nog veel meer.

Al mijn recepten vind je hier

Karlijn: gezellige gezondheidsfreak 

KarlijnMijn naam is Karlijn. Wat ik heb met pizza? Ik kan nu natuurlijk zeggen dat ik er heel veel mee heb, maar dat is niet zo. Ik ben namelijk opgegroeid met quinoa, couscous en dahl. Je maakte mij als een van de weinige kinderen dan ook niet heel blij met pizza. Het liefst eet ik lekker én gezond. Gelukkig staan er op Pizza.NL ook hele gezonde pizzarecepten, zoals de Pizza Quinoa. Ideaal voor zo’n gezondheidsfreak als ik!

Al mijn recepten vind je hier

Robin de fijnproever

RobinMijn werkzaamheden bij Pizza.nl zijn voornamelijk technisch. Mijn achtergrond is SEO (Search Engine Optimalisation) en ben daarom zeer blij dat we in een korte tijd al een enorm aantal organische bezoekers hebben gehad. Begin maart ben ik begonnen met Pizza.nl te optimaliseren voor mobiele apparaten. Daarnaast heb ik een aantal aanpassingen gedaan zodat de site gebruiksvriendelijker en sneller is geworden.

Naast het technische gedeelte hou ik me graag bezig met partner samenwerkingen. Zo hebben we laatst een Pizzarette van Cook&Co gekregen en hebben we met de hele redactie een gezellig avond mini pizza’s maken georganiseerd. Inmiddels hebben we een Pizzamaker, Pizzaoven, keukengerei, pizzaborden en ijsmachines gekregen om die te reviewen en te promoten op de website. Ikzelf schrijf zelden een recept, maar laatst heb ik toch een aantal heerlijke ijs recepten online gezet.

Al mijn recepten staan hier

Jayden kijkt uit naar zaterdag

Bij ons thuis was het vroeger bijna altijd op zaterdagavond tijd voor pizza. Mijn vader en moeder maakten met de verste ingrediënten verschillende soorten pizza’s voor het hele gezin, buren en vrienden van ons. Achteraf was het vrij bijzonder dat wij een speciale steenoven in huis hadden maar toen ik opgroeide was dat heel normaal. Het heeft mij gevormd tot de persoon die ik vandaag de dag ben.

Als redactielid bij Pizza.NL probeer ik altijd iets te vinden wat er nog niet was. Een gerecht, een combinatie van ingrediënten, een manier van bakken, een bijzonder apparaat, een gadget en een manier van leven.

Al mijn recepten vind je hier