Tonijn Pasta

Tonijn PastaTonijn in een pasta is natuurlijk heerlijk. Met dit recept zet jij dit zo op tafel. Heerlijk gecombineerd met cheddar kaas en gebakken uien, is dit een recept dat je alleen voor speciale gelegenheden tevoorschijn haalt.

Recept Tonijn Pasta

3.0 from 1 reviews
Tonijn Pasta
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Serveert: 8 borden
Ingrediënten
  • 320 gram macaroni
  • 170 gram tonijn, uitgelekt
  • 300 gram gecondenseerde crème van kippensoep
  • 110 gram geraspte cheddar kaas
  • 225 gram Franse gebakken uien
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. In een ovenschaal van 22 bij 30 cm combineer je de macaroni, tonijn en de soep.
  3. Meng goed alles goed en bedek dan de bovenkant met kaas.
  4. Bak dit in ongeveer 25 minuten op 175 graden C of totdat alles begint te bubbelen.
  5. Bestrooi het met de gebakken uien en bak nog eens 5 minuten.
  6. Serveer warm.
Voedingswaarde
Serveert: 1 bord calorieën: 270 Vet: 9 g Verzadigde vetzuren: 4 g Koolhydraten: 32 g Suiker: 2 g Sodium: 350 mg Vezels: 1 g Proteïne: 14 g Cholesterol: 25 mg

Eet smakelijk!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twenty + eight =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.