Tagliatelle Met Gerookte Zalm

Tagliatelle Met Gerookte ZalmTagliatelle Met Gerookte Zalm is een heerlijke, romige en frisse pasta, die ideaal is om te eten tijdens zomerse dagen. Je zet dit gerecht al binnen een halfuurtje op tafel! Tip: heb je mosselen gegeten? Bewaar dan het sap dat in een pot overblijft. Dit mosselsap zeef je, waarna je het kunt invriezen in bakjes of het meteen bij dit gerecht kunt gebruiken. Erg lekker!

Tagliatelle Met Gerookte Zalm

4.0 from 2 reviews
Tagliatelle Met Gerookte Zalm
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Serveert: 4
Ingrediënten
  • 4.3 dl mosselsap
  • 48 g crème fraîche
  • 4 g verse dille, fijngehakt
  • 1 theelepel vers citroensap
  • 340 g tagliatelle
  • 113 g gerookte zalm, in dunne reepjes gesneden
  • citroenpartjes
Instructies
  1. Breng mosselsap en room op hoog vuur aan de kook in een grote pan.
  2. Zet het vuur lager en laat, onder af en toe roeren, ongeveer 10 minuten sudderen tot het mengsel dik is.
  3. Roer de dille en het citroensap erbij.
  4. Voeg de tagliatelle toe en meng goed.
  5. Haal de pan van het vuur.
  6. Voeg de zalm toe en meng door elkaar.
  7. Breng op smaak met zout en peper.
  8. Verdeel de pasta over vier borden.
  9. Serveer met partjes citroen.
Voedingswaarde
calorieën: 540 Vet: 21 g Verzadigde vetzuren: 12 g Koolhydraten: 66 g Sodium: 628 mg Vezels: 3 g Proteïne: 21 g Cholesterol: 73 mg

Eet smakelijk!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

five + 7 =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.