Tagliatelle met eend

Tagliatelle met eendTagliatelle met eend schijnt al te stammen uit de tijd van Julius Ceasar. Als je lekker, gezond én snel wilt eten, dan is dit gerecht met pasta en eend dan ook ideaal om te maken. Ben je niet zo’n liefhebber van eend? Dan vervang je de eend gewoon voor kip!

 

 

Recept Tagliatelle met eend

5.0 from 2 reviews
Tagliatelle met eend
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Serveert: 2
Ingrediënten
  • 2 eendenborsten
  • 1 bosje peterselie
  • 1 teentje knoflook
  • 250 - 300 gr. tagliatelle
  • peper
  • zout
  • Parmezaanse kaas
Instructies
  1. Bak de eend.
  2. Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking.
  3. Doe knoflook, peterselie en olie in de keukenmachine of foodprocessor en hak het fijn.
  4. Giet de pasta af en doe dit in een verwarmde pan.
  5. Voeg naar smaak wat zout en peper bij de pasta.
  6. Voeg dan het kruidenmengsel bij de warme pasta.
  7. Snijd de eend in plakjes.
  8. Doe de pasta op het bord met de eend.
  9. Maak het af met peper, zout en eventueel wat geraspte Parmezaanse kaas.
Voedingswaarde
calorieën: 1150 Vet: 55 Koolhydraten: 42 Proteïne: 37,8

Eet smakelijk!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

9 − 4 =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.