Spaghetti met pesto en basilicum

Spaghetti met pestoDit recept is een ware topper. Als je deze maaltijd eenmaal gemaakt hebt, eet je dit bijna elke week. Want begint het water ook niet in jouw mond te lopen wanneer je Spaghetti met pesto en basilicum hoort?

Recept Spaghetti met pesto en basilicum

5.0 from 1 reviews
Spaghetti met pesto en basilicum
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Serveert: 2 borden
Ingrediënten
  • 250 gram spaghetti, gekookt in een snufje zout en wat olijfolie totdat de pasta beetgaar is
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 takje muntblaadjes, voor de garnering
  • 2 kerstomaatjes
  • 1 teentje knoflook, geheel en geschild
Voor de pesto saus:
  • 90 gram basilicum
  • 50 gramgeraspte Parmezaanse kaas
  • 65 gram geroosterde walnoten of pijnboompitten
  • zout, naar smaak
  • 4 teentjes knoflook
  • 3 eetlepels olijfolie
Instructies
Voor de saus
  1. Doe alle ingrediënten onder saus in een blender en meng dit totdat het een semi-fijne pasta is geworden.
Voor de pasta
  1. Doe de olijfolie en de knoflook in een pan.
  2. Voeg de kerstomaatjes toe en verwijder het hele teentje knoflook.
  3. Voeg de pesto saus toe en laat dit geheel koken voor 1 minuut.
  4. Voeg de gekookte spaghetti toe.
  5. Garneer met een takje munt en serveer warm.

 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 + eight =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.