Spaghetti met Parmezaanse kaas

Spaghetti met Parmezaanse kaasDit simpele, maar oh zo smaakvolle gerecht, heb je snel gemaakt. Dit gerecht is dus gegarandeerd een groot succes. Dus wat eten we vandaag? Spaghetti met Parmezaanse kaas!

Recept Spaghetti met Parmezaanse kaas

4.0 from 1 reviews
Spaghetti met Parmezaanse kaas
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Serveert: 2 borden
Ingrediënten
  • 150 gram spaghetti
  • 40 gram boter
  • 40 gram Parmezaanse kaas
Instructies
  1. Kook de spaghetti zoals op de verpakking staat aangegeven beetgaar.
  2. Giet de spaghetti af, maar bewaar een kopje kookvocht.
  3. Snijd de boter in kleine blokjes.
  4. Meng de boter, geraspte Parmezaanse kaas en 2 eetlepels kookvocht door de spaghetti.
  5. Breng alles op smaak met wat peper.

Eet smakelijk!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nine + eighteen =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.