Breekbrood

pizzabreekbroodMmm … Weer zo’n lekker, makkelijk én origineel borrelhapje op Pizza.NL! Breekbrood is – zoals de naam al zegt – brood dat je kunt breken. Zo krijg je kleine stukjes, die jouw gasten eenvoudig af kunnen breken. Dat is natuurlijk een hele leuke variatie op borrelnootjes of chips. Probeer Breekbrood ook eens met bijvoorbeeld mozzarella, verse tomaat, olijven en basilicum. Laat het feest beginnen!

 

Recept Breekbrood

4.5 from 2 reviews
Breekbrood
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Serveert: 5
Ingrediënten
  • 1 rond brood (vers of afbak, de verse broden van de AH werken hier goed voor)
  • 1 pakje passata di pomodoro saus
  • 1 zakje geraspte jonge kaas
  • 1 pakje mozzarella
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 bosuitje, in dunne ringetjes
  • 1 theelepel knoflookpoeder
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 160 graden.
  2. Snijd het brood zowel horizontaal als verticaal helemaal in, tot de bodem. (De stukken blijven dus vastzitten!)
  3. Nu vul je alle gleuven.
  4. Begin met de olijfolie en passata, sprenkel dit tussen de gleuven
  5. Doe dan de kaas en de mozzarella ertussen en maak af met bosui en de knoflookpoeder.
  6. Zet het brood op een bakplaat in de oven en bak zo’n 15 minuten, totdat de kaas echt goed gesmolten is.

Eet smakelijk!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

one × 2 =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.