Pasta Zongedroogde Tomaat

Pasta Zongedroogde TomaatWanneer je het over simpel hebt, heb je het over deze pasta. Je hoeft namelijk alleen maar een beetje pasta te koken en hier zongedroogde tomaten bij te doen. Breng het op smaak met wat zout en peper en je hebt een complete, simpele maaltijd! Geniet ervan zouden wij zeggen, want wij zijn er dol op!

Recept Pasta Zongedroogde Tomaat

3.0 from 1 reviews
Pasta Zongedroogde Tomaat
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Serveert: 2 borden
Ingrediënten
  • 250 gram farfalle pasta
  • 100 gram zongedroogde tomaten
  • beetje zout
  • extra vierge olijfolie
  • 30 gram Pecorino Romana kaas
  • beetje peper
Instructies
  1. Kook de pasta al dente zoals op het pak staat aangegeven in een pan met kokend gezout water.
  2. Snijd de zongedroogde tomaten in dunne repen.
  3. Giet de pasta af, maar bewaar een deel van het kookvocht.
  4. Roer de repen tomaat, olijfolie en kaas door de warme pasta heen.
  5. Breng het geheel op smaak met olijfolie, peper en zout.

Eet smakelijk!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ten + 1 =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.