Pasta Tomaat & Mozzarella

Pasta met tomaat en mozzarellaHeb jij vanavond zin in een lekkere pasta, maar wil je niet teveel moeite doen? Daarvoor bestaat dit recept voor Pasta Tomaat & Mozzarella. Het enige wat je hoeft te doen is een paar ingrediënten te snijden, pasta te koken en alles door elkaar te mengen. Je kunt aan dit recept ook je eigen favoriete producten toevoegen, maar ook zonder extra toevoegingen is dit een heerlijk gerecht. Vooral in de zomer is de Pasta Tomaat & Mozzarella lekker makkelijk mee te nemen als je in het park gaat eten.

Recept Pasta Tomaat & Mozzarella

4.0 from 2 reviews
Pasta Tomaat & Mozzarella
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Serveert: 4
Ingrediënten
  • 450 gram vlindertjespasta
  • 300 gram cherry tomaatjes, door de helft gesneden
  • 230 gram pesto
  • 230 gram mozzarella in stukjes gesneden
  • 30 ml olijfolie
  • zout en peper
  • 10 gram verse basilicum
  • 50 gram Parmezaanse kaas
Instructies
  1. Maak de pasta klaar zoals op de verpakking staat aangeven en haal het 1 minuut voordat het klaar moet zijn van het vuur af.
  2. Giet de pasta af en doe het terug in de pan.
  3. Voeg de tomaten, mozzarella en de olijfolie toe.
  4. Breng het geheel op smaak met zout en peper.
  5. Meng alles goed door elkaar en doe een deksel op de pan totdat de kaas begint te smelten.
  6. Roer de basilicum en de Parmezaanse kaas er ook door heen.
Voedingswaarde
Serveert: 1 bord calorieën: 750 Vet: 30 g Verzadigde vetzuren: 10 g Koolhydraten: 91 g Suiker: 6 g Sodium: 1440 mg Vezels: 5 g Proteïne: 31 g Cholesterol: 50 mg

Eet smakelijk!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

six + six =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.