Pasta Rode Pesto

Pasta rode pestoPasta Rode Pesto is een heerlijk gerecht dat je op meerdere manieren kunt maken. Je kunt er namelijk meer of minder ingrediënten aan toevoegen: precies zoals jij het lekker vindt! De belangrijkste ingrediënten zijn de rode pesto, de knoflook en de cherrytomaatjes. Geniet lekker met je partner van dit eenvoudige gerecht voor twee!

Pasta Rode Pesto

3.5 from 2 reviews
Pasta Rode Pesto
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Serveert: 2
Ingrediënten
  • 250 g spaghetti of penne (bij voorkeur volkoren)
  • 250 g kipfilet
  • 3 teentjes knoflook
  • 130 g rode pesto (1 potje)
  • 125 g crème fraîche (1 klein bekertje)
  • 250 g cherrytomaatjes (1 bakje)
  • 80 g geitenkaas, verkruimeld
Instructies
  1. Snijd de kipfilet in reepjes.
  2. Snijd de cherrytomaatjes in vieren en pers de knoflook.
  3. Breng alvast water aan de kook.
  4. Doe 5 eetlepels olijfolie in een braadpan en bak de kipfilet.
  5. Zet het vuur iets lager en fruit de knoflook. Haal de pan vervolgens van het vuur.
  6. Kook de pasta in 3 tot 4 minuten gaar, lek deze uit en doe deze bij de kip.
  7. Doe de pesto, crème fraîche, geitenkaas en cherrytomaatjes erbij en verwarm alles nog even goed.

Eet smakelijk!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 × 3 =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.