pasta ovenschotel

pasta ovenschotel

Deze lekkere en vernieuwende pasta ovenschotel smaakt erg lekker en is te bereiden in slechts 50 minuten. De al forno pastasaus van Grand’ Italia geeft er een eigen smaak aan in combinatie met de pijnboompitten. In ons recept gebruiken we jong belegen geraspte kaas maar die kun je eventueel ook wisselen met de kaas die jij lekker vindt, zoals oude of pittige kaas. Dit recept voor de pasta ovenschotel hebben we vegetarisch gehouden maar je zou ook eventueel ham- of spekreepjes aan toe kunnen voegen. Heb je zelf nog ideeën dan horen we dat graag in de comments onderaan deze pagina.

pasta ovenschotel

4.0 from 1 reviews
pasta ovenschotel
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Serveert: 4
Ingrediënten
  • 2 courgettes
  • 250 gram chery tomaten
  • 400 gram pasta a forno van Grand' Italia
  • 250 gram penne rigate
  • 200 gram geraspte kaas
  • 2 eetlepels pijnboompitten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden
  2. Snij de cherry tomaten door de helft en de courgettes in de lengte in dunne plakjes.
  3. Doe de penne met pastasaus in een ovenschaal met de gehalveerde cherry tomaten.
  4. Leg de plakjes courgette op de pasta en doe daar de geraspte kaas bovenop. Dek de ovenschaal af met aluminiumfolie.
  5. Zet de ovenschaal voor 40 minuten in de oven. Verwijder na 20 minuten wel de folie en voeg de laatste 10 minuten de pijnboompitten er aan toe.
Voedingswaarde
Serveert: 1 calorieën: 600 Vet: 25 Koolhydraten: 60

Veel plezier van deze lekker pasta ovenschotel!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

eighteen − 6 =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.