Pasta Geroosterde Tomaat

Pasta Geroosterde Tomaat Het recept voor Pasta Geroosterde Tomaat klinkt heel ingewikkeld, maar dat is het niet. Het is een kwestie van wat tomaten met olijfolie in de oven schuiven en er weer uit te halen. Wil je niet dat de tomaten gaan barsten, dan kun je een klein sneetje boven in de tomaat maken. In combinatie met champignons en ui is dit echt een heerlijke pasta. Dit gerecht kan ook gegeten worden in combinatie met kip of garnalen.

Recept Pasta Geroosterde Tomaat

5.0 from 2 reviews
Pasta Geroosterde Tomaat
 
Auteur:
Serveert: 4 porties
Ingrediënten
  • 60 gram druiventomaten
  • 100 gram champignons, gesneden
  • ½ zoete ui. gesneden
  • 1 teentje knoflook
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 450 gram volkoren pasta
  • 40 gram asiago kaas
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 230 °C.
  2. Leg de tomaten op een bak plaat met bakpapier en drup hier twee eetlepels olijfolie overheen. Zorg ervoor dat elke tomaat geolied wordt.
  3. Doe zout en peper over de tomaten en rooster de tomaten 20 minuten totdat de tomaten beginnen te barsten.
  4. Nadat je de tomaten in de oven hebt gedaan, verwarm een koekenpan op middelhoog vuur en voeg hier de rest van de olijfolie aan toe.
  5. Doe de uien en de champignons in de pan en bak deze totdat ze zacht zijn, in ongeveer 5 minuten.
  6. Breng water voor de pasta aan de kook en kook de pasta zoals op het pak staat aangegeven.
  7. Voeg de knoflook ook toe in de pan en bak totdat de knoflook verslapt is.
  8. Wanneer de tomaten klaar zijn, voeg je ze toe aan het groente mengsel in de pan.
  9. Giet de gekookte pasta af en voeg dit ook toe aan de groentes.
  10. Besprenkel de pasta met de asiago kaas en roer het geheel door elkaar.
  11. e olijfolie en de tomaten moeten nu een eigen soort saus creëren. Je kunt meer olijfolie toevoegen als dit niet gebeurd.
Voedingswaarde
Serveert: 1 bord calorieën: 210 Vet: 16 g Verzadigde vetzuren: 3 g Koolhydraten: 12 g Suiker: 6 g Sodium: 190 mg Vezels: 3 g Proteïne: 7 g Cholesterol: 5 mg

Eet smakelijk!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

one × four =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.