Mexicaanse Pizza

Mexicaanse pizzaDeze Mexicaanse Pizza heeft iets weg van een tortilla, maar is toch een pizza. Het lijkt een beetje op een Pizza Hawaii, maar dan met net iets anders ingrediënten. Doordat de pizza opgevouwen is, is hij lekker makkelijk te eten. Deze pizza is ook goed te maken wanneer je weinig tijd hebt, want binnen een kwartier staat deze pizza bij je op tafel. Benieuwd naar welke pizza’s nog meer zo snel op tafel staan? Neem dan een kijkje in de categorie Lekker Snel!

Recept Mexicaanse Pizza

4.5 from 2 reviews
Mexicaanse Pizza
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Ingrediënten
  • 1 tortilla, diameter 25 cm
  • 80 gram mozzarella, gesneden
  • 40 gram ham, gekookt en in blokjes gesneden
  • 2 stukken bacon, gekookt en in stukjes versnipperd
  • 55 gram ananas
  • 2 eetlepels bbq saus
  • 2 eetlepels jalapeno peper, in stukjes gesneden
Instructies
  1. Verwarm een pan op middelhoog vuur.
  2. Plaats de tortilla in de pan.
  3. Leg de volgende ingrediënten op één helft van de tortilla: de helft van de kaas, ham, bacon, ananas, bbq saus, jalapeno en de rest van de kaas.
  4. Vouw de tortilla dicht zodat de vulling bedekt wordt.
  5. Bak de pizza totdat hij goudbruin is aan beide kanten en de kaas is gesmolten. Dit duurt ongeveer 2 a 4 minuten per kant.
Voedingswaarde
Serveert: 1 pizza calorieën: 550 Vet: 22 g Verzadigde vetzuren: 7 g Koolhydraten: 67 g Suiker: 20 g Sodium: 2180 mg Vezels: 7 g Proteïne: 23 g Cholesterol: 55 mg

Eet smakelijk!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

seventeen − 9 =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.