Lasagne Vier Kazen

Lasagne Vier KazenBen jij echt heel erg op kaas? Dan is deze lasagne echt iets voor jou. Met maar liefst vier kaassoorten, kun je alle kanten op met deze lasagne. Je kunt hier natuurlijk ook andere kazen in stoppen wanneer jij dit lekkerder vindt. De keuze is aan jou!

Recept Lasagne Vier Kazen

4.0 from 2 reviews
Lasagne Vier Kazen
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Serveert: 1 lasagne
Ingrediënten
  • 450 gram ongekookte lasagne bladen
  • 730 gram ongekookte spaghetti
  • 450 gram cottage kaas
  • 225 gram mozzarella, in stukjes
  • 250 gram cheddar kaas, in stukjes
  • 100 gram Parmezaanse kaas, geraspt
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 190 °C.
  2. Breng een grote pan met licht gezouten water aan de kook.
  3. Voeg de pasta toe en kook dit 8 à 10 minuten of al dente.
  4. Mix in een blender of met een elektrische mixer de tomatensaus en cottage kaas tot een soepel geheel.
  5. Verspreid wat van het sausmengsel over de bodem van een ovenschaal (22cm x 33cm).
  6. Doe hier een laag met lasagnebladen overheen.
  7. Op de bladen doe je een deel van de mozzarella, cheddar en Parmezaanse kaas.
  8. Herhaal deze lagen en eindig met een kaaslaag.
  9. Bak de lasagne 30 à 45 minuten in de voorverwarmde oven totdat de kaas bubbelt en goudbruin is geworden.

Eet smakelijk!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 + four =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.