Lasagne met spinazie en mozzarella

Lasagne met spinazie en mozzarella
Deze Lasagne met spinazie en mozzarella is eenvoudig te maken, doordat je vooral gebruikmaakt van kant-en-klare pakjes. Heb je iets meer tijd? Maak de pasta en saus dan zelf, en kies voor verse bladspinazie in plaats van spinazieblokjes uit de diepvries. Zo is dit recept al erg lekker én al helemaal als je deze lasagne zelf maakt en verse ingrediënten gebruikt!

Lasagne met spinazie en mozzarella

5.0 from 1 reviews
Lasagne met spinazie en mozzarella
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Serveert: 4
Ingrediënten
  • bechamelsaus (pakje)
  • 500 ml melk
  • 500 g spinazieblokjes (diepvries)
  • 175 g voorgekookte lasagnebladen
  • 2 bollen mozzarella, in dunne plakjes
  • 100 g geraspte kaas
Instructies
  1. Meng de mix voor bechamelsaus met 500 ml water met de melk en roer door elkaar.
  2. Breng dit, onder voortdurend roeren, aan de kook.
  3. Roer de spinazie erdoor en smelt de blokjes.
  4. Doe een laagje saus in een grote ovenschaal en bedek met een laagje lasagnebladen.
  5. Bedek met weer een laagje saus en verdeel de plakjes mozzarella erover.
  6. Leg ook de lasagnebladen erop.
  7. Herhaal deze volgorde totdat alle ingrediënten zijn gebruikt.
  8. Maak af met een laagje saus.
  9. Bestrooi met de geraspte kaas en bak de lasagne in 30 minuten goudbruin en gaar.

Eet smakelijk!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

one + eleven =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.