Recept: Citroensaus

CitroensausCitroensaus is een heerlijke, frisse saus voor over een lekker stukje vlees, zoals tartaar. Daarnaast is deze saus ook lekker op een broodje met een hamburger. Je maakt deze saus van onder andere augurken, dille, sjalotten en kappertjes. Kortom: een frisse, kruidige én veelzijdige saus die je kunt gebruiken voor allerlei (vlees)gerechten.

Recept: Citroensaus

5.0 from 1 reviews
Recept: Citroensaus
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Serveert: 1
Ingrediënten
  • 115 ml mayonaise
  • 2 el augurken met dille (fijngehakt)
  • 1 el kappertjes (uitgelekt en in stukjes gesneden)
  • 1 el dille (fijngehakt)
  • 2 tl sjalotten (fijngehakt)
  • 1 tl Dijonmosterd
  • 2 tl citroensap
  • ⅛ tl zout
Instructies
  1. Meng alle ingrediënten in een kleine kom.
  2. Proef en breng (indien nodig) op smaak.
  3. Dien op.

Eet smakelijk!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 + nine =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.