Recept: Groene pesto

Groene pesto

Groene pesto is een heerlijke, Italiaanse saus. ‘Pesto’ betekent in het Italiaans ‘gestampt’, doordat olijfolie, basilicumblaadjes, knoflook, zeezout, Parmezaanse kaas en pijnboompitten oorspronkelijk fijngestampt worden in een vijzel. En dat is precies wat je in dit recept doet! Geniet van de heerlijke, authentieke smaak van pesto voor bijvoorbeeld over de pasta, of in een salade. Lees verder

Recept: Pasta Tomatensaus

Pasta Tomatensaus

Pasta Tomatensaus Recept: Pasta Tomatensaus Heb je zin om lekker in de keuken bezig te zijn? Maak dan deze Pasta Tomatensaus! Eerst maak je zelf de gegrilde tomaten met wat basis ingredienten. Vervolgens verwerk je ze tot je uiteindelijk heerlijke tomatensaus hebt. 5.0 from 1 reviews Pasta Tomatensaus   Print Voorbereiding 20 Minuten Kooktijd 60 Minuten Lees verder

Recept: Bolognese saus

Bolognese saus

Recept: Bolognese saus Bolognese saus In de Italiaanse keuken is een bolognese saus essentieel. Wil je een echte authentieke Italiaanse bolognese saus maken? Met dit recept zit je dit heerlijke gerecht op tafel. Maak het in het weekend voor je familie of vrienden of als je lekker de tijd hebt. 5.0 from 1 reviews Bolognese saus Lees verder

Recept: Citroensaus

Citroensaus

Citroensaus is een heerlijke, frisse saus voor over een lekker stukje vlees, zoals tartaar. Daarnaast is deze saus ook lekker op een broodje met een hamburger. Je maakt deze saus van onder andere augurken, dille, sjalotten en kappertjes. Kortom: een frisse, kruidige én veelzijdige saus die je kunt gebruiken voor allerlei (vlees)gerechten. Recept: Citroensaus 5.0 Lees verder

Recept: Kaassaus

Kaassaus

Kaassaus is bij veel gerechten lekker: bij diverse groenten en door de pasta. Het geeft namelijk altijd net iets meer smaak aan jouw gerecht! Met dit handige recept maak jij al de lekkerste, zelfgemaakte kaassaus binnen 20 minuten. Voor dit recept gebruiken we Parmezaanse kaas, zodat de saus nóg krachtiger is. Recept: Kaassaus 3.0 from Lees verder

Recept: Verse pastasaus

Verse pastasaus

Verse pastasaus Recept: Verse pastasaus Verse pastasaus is essentieel in de Italiaanse keuken. Je kunt heel gemakkelijk en pan op het vuur zetten en pasta koken met een beetje zout of een druppeltje olijfolie. De kunst zit hem in verse pastasaus. Deze verse pastasaus is geheel vegetarisch en door het gebruik van verse en gedroogde Lees verder

Recept: Witte pastasaus

Witte Pastasaus

Witte pastasaus is een heerlijke, romige saus voor over jouw pasta. Deze saus bestaat uit champignons, knoflook en diverse kruiden. Daarnaast hebben wij ook meteen een handig recept voor pasta erbij gedaan. Je hebt deze pasta mét saus al binnen een halfuurtje klaar: ideaal voor als je nog meer plannen hebt vanavond! Recept: Witte pastasaus Lees verder

Verse tomatensaus

Verse tomatensaus

Verse tomatensaus is heel eenvoudig te maken, en zeker met dit handige recept! Je hebt hiervoor alleen wel wat ingrediënten nodig, zoals knoflook, ui, tomaten, sambal en olijven. Het kost iets meer moeite, maar dan heb je wel hele lekkere, verse tomatensaus! Heerlijk voor over pasta’s en pizza’s. Recept Verse tomatensaus 4.0 from 1 reviews Verse Lees verder

Recept: Gorgonzolasaus

Gorgonzolasaus

Gorgonzolasaus Recept: Gorgonzolasaus Sommige mensen houden erg van kaas. Ben je ook zo gek op kaas en hou je van sterke kaas zoals gorgonzola? Dan zou je deze Gorgonzolasaus eens moeten proberen. Wij eten het graag met pasta zoals tortellini of bijvoorbeeld met gnocchi. Dit basisgerecht is ook nog eens erg snel gemaakt want binnen 20 Lees verder

Recept: Uiensaus

uiensaus

Uiensaus is een saus die heerlijk smaakt bij zowel vleesgerechten als vegetarische gerechten. Dit is een iets andere variant met andere ingrediënten erbij, zoals tomaat, paprika en groene peper. Hierdoor smaakt de saus nog krachtiger en smaakvoller! Eet deze saus bijvoorbeeld bij taco’s, rijst of aardappelen. Tip: voeg er naar smaak nog kruiden aan toe. Lees verder