JACK MET DE PASSIE

Jack

Ik ben Jack, eindredacteur bij Pizza.NL. Door de tig blogs en kooksites in Nederland viel het mij op dat er niet echt een pagina in was die ging over mijn passie: pizza!. Ik studeer Italiaanse Taal en Cultuur in Utrecht en ik heb het er erg druk mee. Om toch iets te doen met mijn passie ben ik een site gestart samen met een paar vrienden. Los van pizza proberen wij ook andere Italiaanse gerechten te bespreken. Pasta’s, lasagne’s en nog veel meer.

Ravioli met kip

Ravioli met kip

Recept: Ravioli met kip Ravioli met kip Snel een lekkere ravioli met kip op tafel? Dit recept voor ravioli met kip is erg makkelijk om te maken. Met simpele ingrediënten zoals kipfilet, ui, paprika en pestosaus tover je snel dit lekkere gerecht op de eettafel. Met dit recept heb je genoeg voor zes porties. Lekker Lees verder

Recept: Bolognesesaus

bolognesesaus

Bolognesesaus Recept: Bolognesesaus Bolognesesaus maakt mensen gelukkig. Het bewijs? Heb je wel eens gehoord van iemand uit Bologna die diep ongelukkig was? Precies, wij ieder geval niet. Dit is de klassieke bolognesesaus die je eet met nog wat vers geraspte Parmezaanse kaas over de saus heen en een goed glas wijn er naast. Ben je Lees verder

Recept: bechamelsaus

Bechamelsaus

Bechamelsaus Recept: bechamelsaus Je gebruikt een bechamelsaus in bijvoorbeeld een klassieke lasagne. Samen met je tomatensaus, groenten, kaas en lasagne-vellen maak je heel gemakkelijk en snel een lekkere lasagne. Maar bechamelsaus zie je ook vaak terug in andere gerechten. Je kunt de bechamelsaus ook uitbreiden met andere ingrediënten om de saus helemaal opnieuw uit te vinden. Lees verder

Gnocchi Caprese

Gnocchi Caprese

Gnocchi maken is niet voor iedereen weggelegd. Het is een proces dat je even door moet hebben. Maar als je eenmaal op gang bent, maak je de enige gnocchi naar de andere gnocchi. Recept Gnocchi Caprese 4.0 from 1 reviews Gnocchi Caprese   Print Voorbereiding 20 Minuten Kooktijd 1 Uur Totale tijd 1 Uur 20 Lees verder

Spaghetti met kip en paprika

Spaghetti met kip en paprika

Spaghetti met kip en paprika is een geweldig gerecht uit Italië. Het is een gerecht dat je bijna iedereen kunt voorschotelen, omdat het heel erg toegankelijk is. Met kinderen die een beetje makkelijk eten, kun je dit met liefde op tafel zetten. Recept Spaghetti met kip en paprika 4.0 from 1 reviews Spaghetti met kip Lees verder

Spaghetti met Parmezaanse kaas

Spaghetti met Parmezaanse kaas

Dit simpele, maar oh zo smaakvolle gerecht, heb je snel gemaakt. Dit gerecht is dus gegarandeerd een groot succes. Dus wat eten we vandaag? Spaghetti met Parmezaanse kaas! Recept Spaghetti met Parmezaanse kaas 4.0 from 1 reviews Spaghetti met Parmezaanse kaas   Print Voorbereiding 5 Minuten Kooktijd 10 Minuten Totale tijd 15 Minuten   Auteur: Lees verder

Penne met pompoen

Penne met pompoen

Penne met pompoen is een combinatie die je misschien niet snel zelf zal verzinnen. Maar het is zeker wel een aanrader. Dus wat eet je vanavond? Penne met pompoen! Recept Penne met pompoen 5.0 from 1 reviews Penne met pompoen   Print Voorbereiding 15 Minuten Kooktijd 20 Minuten Totale tijd 35 Minuten   Auteur: Jack Lees verder

Tagliatelle alla Bolognese

Tagliatelle alla Bolognese

Wat ga jij vanavond eten? Al eens gedacht aan deze Tagliatelle alla Bolognese? Zo niet, dan is dat zeker het overwegen waard. Recept Tagliatelle alla Bolognese 4.0 from 1 reviews Tagliatelle alla Bolognese   Print Voorbereiding 90 Minuten Kooktijd 30 Minuten Totale tijd 2 Uren   Auteur: Jack Huisman Serveert: 2 à 3 borden Ingrediënten Lees verder

Spaghetti alla mollica

Spaghetti alla mollica

Spaghetti alla mollica In het diepe zuiden van Italie in steden als Cosenza,  Crotone en Reggio Calabria waren ze vroeger niet heel erg rijk. Kaas was erg duur, Parmezaanse kaas was haast onbetaalbaar. Daarom gingen deze creatieve Italianen op zoek naar een alternatief. Mollica betekent broodkruimels en dat is ook een van de belangrijkste ingrediënten Lees verder

Parmezaanse Kip

Parmezaanse Kip

Wil jij iets echt lekkers op tafel zetten vanavond, maar eet je de laatste tijd al heel vaak kip? Dan moet je gewoon lekker variëren met kip. Door deze Parmezaanse Kip zal het niemand opvallen dat je nog een keer kip eet, omdat deze versie gewoon zo anders is dat andere soorten kip. Dus waar Lees verder