Recept toevoegen

Fans: dit is jullie kans op eeuwige glorie!

Bij Pizza.NL willen we je graag helpen om het beste recept te vinden en uit te proberen. Onze database aan recepten groeit met de dag, en wij gaan door totdat we elke pizza en pasta hebben besproken. En jij kunt ons hierbij helpen! Heb je nog een recept van jouw oma uit Italië, of heb je in je studententijd een Italiaans gerecht uitgevonden die iedereen moet leren kennen? Stuur ons jouw recept en wij delen deze op onze website!

Pizza voorbereiding

Het geheim van een magisch recept

Weet jij precies hoe jouw droompizza of -pasta gemaakt wordt? Deel het met ons! Gebruik de volgende tips om jouw recept te uploaden op onze website:

• Gebruik de Chefknop De Chefknop als je een recept bij ons gaat toevoegen. Dit is de tool om eenvoudig en snel jouw recept online te krijgen.
• Elk recept is in elkaar gezet met heel erg veel liefde! Vul daarom zoveel mogelijk in. Denk hierbij aan de bereidingstijd, de voedingswaarde, etc.
• Upload altijd een foto van jouw kunstwerk! Let op: deze moet minimaal 600 x 400 pixels zijn, maar groter is altijd beter.
• Zorg dat het jouw eigen recept is. Gebruik je het recept van iemand anders? Geef er dan een originele draai aan!
• Beschrijf jouw recept in correct Nederlands.
• Link gerust naar jouw eigen blog, maar spammen is niet toegestaan.

Deel jouw recept met al jouw vrienden en familie

recept toevoegen
Schrijf je in op onze website in het contactformulier hieronder én plaats jouw recept! Als wij jouw aanvraag hebben ontvangen, plaatsen wij jouw recept op onze website. Hierna kun je jouw kunstwerk delen met al je vrienden en familie op social media, zoals Facebook.

Veel plezier én succes!

Submit A Guest Post
Naam:
Email:
Website URL: