Pizzaworkshop

Pizza Margherta

Zelf pizza maken

Wij zijn al enige tijd bezig met het maken van pizza’s, wat een ware kunst blijkt te zijn. Natuurlijk kom je een heel eind met de juiste pizza recepten of verse ingrediënten, maar je leert meer als je het zelf ervaart. Daarom is het als echte pizzaliefhebber een heel goed idee om mee te doen aan een pizzaworkshop. Tijdens deze dag leer je onder begeleiding van professionals – echte, Italiaanse pizzakoks – alle ins en outs van het maken van een pizza.

Pizza-WK-winacties

Like jij ons al op Facebook? Je kon namelijk de afgelopen tijd op onze Facebookpagina al veel leuke prijzen winnen tijdens het WK. Zo maakte je onder andere kans op een kortingscode van Thuisbezorgd.nl, een pizzacruise door de Amsterdamse grachten, een diner en een potje glowgolf bij La Gallaria in Scheveningen. En dit is nog niet alles: de grote klapper moet nog komen, want jij maakt kans op een nog grotere prijs rond de WK-finale van 2014!

win-een-pizzaworkshop

Win een pizzaworkshop bij La Lotta Cantina

Bij La Lotta Cantina bakken ze pizza’s in een houtoven, wat natuurlijk uniek is in Nederland. De houtoven die ze gebruiken kan een temperatuur bereiken van zo’n 475 graden, waardoor de pizza binnen enkele minuten helemaal klaar is. Je leert samen alles over pizza, je maakt de pizza en natuurlijk eet je jouw creatie op. Wat wil je nog meer? Dankzij La Lotta Cantina maak jij kans op een complete workshop voor maar liefst 10 personen in totaal! De dag van de pizzaworkshop staat dusver op 20 oktober dus zorg ervoor dat deze maandag in jouw agenda vrij staat.

Hoe maak je kans op deze prijs?

Dat is heel simpel!

  • Like onze Facebookpagina.
  • Ga naar onze post over ‘Win een Pizzaworkshop‘, of klik op het bovenstaande plaatje.
  • Tag de grootste Oranjefan die je kent of tag de persoon met wie je graag deze pizzaworkshop wilt volgen.

Uit de reacties kiezen wij de vijf leukste posts, oftewel: vijf koppels die gek zijn op pizza en graag meer willen leren over het maken van pizza. Op 15 juli 2014 maken wij de gelukkige winnaars bekend, dus zorg ervoor dat je voor die tijd hebt meegedaan met deze leuke winactie!

La Lotta Cantina

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × four =

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.