Review: pizzaschaar van Dreamfarm

Kijk jij iemand ook raar aan als hij zijn pizza eet met mes en vork? Een pizza is gewoon het lekkerst om met je handen te eten – tv aan én smullen maar! Je vindt het alleen jammer dat het snijden van een pizza nog best een klus is, en zeker als je mooie stukken wilt. Gelukkig bestaat er nu zoiets als de Scizza van Dreamfarm: scissors cleanly cut pizza, oftewel: een schaar die jouw pizza in perfecte stukken snijdt. En wij hebben deze voor jou getest!

Scizza: wat is het?

De Scizza is een pizzaschaar, waarmee je jouw pizza op een hele eenvoudige manier in stukken knipt. De schaar heeft hele scherpe, lange messen en is voorzien van een platte onderkant van nylon. In het onderstaande filmpje zie je precies hoe de schaar werkt!

En … knippen maar!

We hebben de Scizza getest met een pizza met dikke én dunne bodem. In beide pizza’s ging de schaar er moeiteloos doorheen. Wij zijn dan ook fan! De scherpe messen zorgen voor perfecte stukken, zonder dat er kaas, tomatensaus of andere ingrediënten aan de schaar blijven plakken. De zwarte, platte onderkant beschermt elke oppervlakte waar je op snijdt. De Scizza is ook heel eenvoudig in gebruik: je haalt het veiligheidsslotje eraf, waarna je meteen kunt beginnen met knippen. Na gebruik spoel je de schaar ook gemakkelijk af met warm water. Resultaat? Een perfect gesneden pizza!

Scizza

Voordelen

  • Vaatwasmachinebestendig. (Handwas met warm water is aanbevolen!)
  • Veiligheidsslotje om de schaar veilig mee op te bergen.
  • Hittebestendige onderkant (tot 205°C) van nylon die beschermt tegen krassen.
  • Roestvrijstalen, scherpe en extra lange messen van 10 centimeter.
  • Geschikt voor pizza, platte broden, gebak, stof en nog veel meer.
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding: de Scizza is €23.95 (exclusief verzendkosten).

Dreamfarm

Dreamfarm

Dreamfarm is een innovatief bedrijf dat hippe kookproducten aanbiedt via hun webshop. De producten zijn verkrijgbaar in vrolijke kleuren, ze zien er allemaal nét iets anders uit dan normaal en ze zijn gemakkelijk in gebruik. Daarnaast hebben de producten hele leuke namen, die met een afkorting aangeven wat het product doet. Zo vind je hier de Onpot (een soort hittebestendige klem die je op de deksel van jouw pan kunt plakken), Supoon (een lepel waar je onder andere mee kunt schrapen, roeren en scheppen) en de Garject Lite (een knoflookpers die de schil van jouw knoflook er ook uitwerpt).

Winnen?

Wil jij ook zo’n handige, hippe pizzaschaar hebben? Houd dan onze Facebookpagina in de gaten, want je kunt daar de Scizza binnenkort winnen!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eighteen + two =

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.