Review: Pizzarette Stone

De ‘gewone’ pizzarette voor vier personen hebben we al eens eerder voor je uitgetest. Dit keer is de Pizzarette Stone (mét pizzasteen) voor zes personen aan de beurt! Deze pizzarette ziet er nagenoeg hetzelfde uit als de vorige pizzarette, alleen deze heeft een pizzasteen en meerdere gaten. Zo kan je er met zes mensen een nóg gezelligere avond van maken!

FoodFun_stone

Wat zit er in de doos?

– 1 terracottakoepel
– 6 geïsoleerde spatels
– 1 pizzasteen
– 1 uitsteekvorm

Hoe zet je de pizzarette in elkaar?

Het is heel makkelijk om deze pizzarette in elkaar te zetten – vooral in vergelijking met de vorige. Zo hoefden we alleen maar het onderstel (met pizzasteen) neer te zetten en de koepel van terracotta erop te zetten. Natuurlijk nog even de stekker in het stopcontact doen, even opwarmen … én pizza!

Pizza binnen 6-7 minuten

Als je het pizzadeeg gemaakt hebt, dan kun je er kleine pizzavormpjes van maken met de handige uitsteekvorm. Is de pizzarette intussen al een beetje warm? Beleg jouw mini-pizza met ingrediënten die jij lekker vindt en leg deze bij voorkeur met de spatel op de pizzasteen. Let erop dat je niet te veel ingrediënten op je pizzaatje doet, want dan kan de kaas op de steen gaan smelten. Daarnaast duurt het langer voordat je pizza klaar is. Als je je pizza op de juiste manier belegd hebt, is jouw mini-pizza dan al binnen 6-7 minuten klaar!

Hoe maak ik de pizzasteen schoon?

Je maakt de pizzasteen schoon met een droge borstel en eventueel een vochtige doek. Let op: dompel de steen niet onder in water, of spoel de steen niet onder de kraan af. Zitten er echt nog zwarte, voelbare resten op de steen? Krab deze er dan af met een plamuurmesje of een gewoon mesje. Als deze resten niet voelbaar zijn, dan is het niet schadelijk voor de steen én geeft het de steen juist een beetje ‘karakter’. In dit geval krijg je de steen niet meer helemaal schoon, maar dat is heel normaal.

pizzarette stone1

Het resultaat

Je kunt jouw pizzaatjes beleggen met al jouw favoriete ingrediënten. Dat is natuurlijk al hartstikke leuk! Dankzij de pizzasteen zijn de pizza’s ook nog eens lekker krokant en vers. En ze zijn al snel klaar: al binnen 6-7 minuten kun je genieten van heerlijke pizza!

Voordelen

– De pizza’s zijn krokant, lekker en vers.
– Je kunt jouw eigen pizza samenstellen.
– De pizzarette is eenvoudig in gebruik.
– De pizzarette is gemakkelijk schoon te maken.
– De pizzarette heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding.

We kunnen geen nadelen bedenken, want we zijn allemaal fan van de pizzarette. Het is dan ook een heel leuk alternatief voor gourmetten!

Win een Pizzarette Stone!

food & fun logo
Wil je ook graag thuis met vrienden, familie of collega’s gezellig pizzaretten? Dat komt dan goed uit, want jij kunt een spiksplinternieuwe, zespersoons pizzarette van Food & Fun winnen! Hoe je kunt winnen? Dat is heel simpel: like onze Facebookpagina, like onze post op de Facebookpagina van Pizzarette én geef aan met wie jij graag aan de pizzarette wilt zitten!

De Pizzarette Stone voor zes personen kost op dit moment € 104.95 en is verkrijgbaar bij verschillende webshops. Wij willen Food & Fun bedanken voor het sponsoren van de pizzarette.

Comments

  1. says

    Het lijkt mij heel leuk om met familie en vrienden rondom de tafel te zitten en je eigen pizzaatjes te maken..
    Zowel in de zomer als winter enzo te hanteren.. I love it…

  2. says

    Leuk idee van jullie hoor!
    We hebben hem gister geprobeerd en het is erg gezellig en leuk. Als je maar genoeg tomatensaus hebt :).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ten + 7 =

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.