Pizza op de Jamie Oliver Park Houtskoolbarbecue

jamie-oliver-bbq-1

Pizzaoven inruilen voor een BBQ

Het is weer zomer en dan ga je naar buiten! Lekker in het park met vrienden of gezellig in de tuin met elkaar. Een drankje erbij en dan krijg je vanzelf een beetje trek. Als echte pizzaliefhebbers is het dan lastig om die pizzaoven in te ruilen voor een BBQ, maar het kan toch! Wij wilden zelf naar buiten en namen daarom de Jamie Oliver Park Houtskoolbarbecue mee met een pizzasteen om het uit te proberen. De BBQ zelf ziet er erg leuk uit, is vrij handzaam en door de klemmen aan de zijkant kun je deze in de hand overal mee naartoe nemen. Super handig als je bijvoorbeeld met het openbaar vervoer naar het park wilt gaan. Los van de vragen van vreemden of je iets voor ze wilt barbecueën, ben je toch stiekem wel de man. Wij hadden een turquoise BBQ met gele elementen erin, maar je kunt deze Jamie Oliver Park Houtskoolbarbecue ook in andere kleuren krijgen. Op de BBQ voor Thuis-website vind je deze BBQ dan ook in vele kleuren.

jamie-oliver-bbq-2

Een pizza op de BBQ

Het voordeel van pizza op de BBQ is dat je de grill van de BBQ niet gebruikt en dus niet hoeft schoon te maken. Dat is al gelijk een geweldige reden om een pizza te gaan maken op een BBQ! Het enige wat overblijft en dat verzorging nodig heeft is de pizzasteen zelf. Deze kun je altijd schoonmaken door de pizzasteen met een houten spatel achteraf schoon te maken. Behandel deze niet met water in de afwas, of nog erger: de vaatwasser. Probeer de steen zo droog mogelijk schoon te krijgen. De overgebleven vegen en vlekken geven de steen uiteindelijk karakter, zodat iedereen kan zien dat je een echte pizzaliefhebber bent.

pizza-op-de-houtskoolbbq

Houtskoolbarbecue

Het charmante van deze Jamie Oliver Park BBQ is dat het een houtskoolbarbecue is. Tegenwoordig kom je ook veel gasbarbecues en elektrische barbecues tegen, maar niets weegt op tegen een echte houtskoolbarbecue. Het geeft het eten dat je erop maakt een extra smaak die van de houtskoolrook afkomt. Dus ook met onze pizza die wij erop gingen maken. De Jamie Oliver Park Houtskoolbarbecue is minder snel met opwarmen dan zo’n gasbarbecue, maar uiteindelijk is de pizza op de BBQ zeker het wachten waard! Wil je meer zien van deze BBQ of wil je zien hoe wij een pizza gingen maken? Bekijk dan nu de video die wij over de Jamie Oliver Park Houtskoolbarbecue hebben gemaakt.

Wil je meer weten over de de barbecue winkel? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie. Je kunt natuurlijk ook direct een kijkje nemen op de barbecue winkel!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

sixteen − nine =

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.