Nederland – Argentinië

Hoe werkt het Pizza-WK?

De bedoeling van het Pizza-WK is precies hetzelfde als bij het voetbal WK: moge de beste winnen! Gaan er nu verschillende pizza’s tegen elkaar voetballen? Nee, niet bepaald. De echte wedstrijden van het WK bepalen welke pizza er gaat winnen. Elk land wordt namelijk vertegenwoordigd door een pizza. Deze pizza is verbonden aan het land door de ingrediënten op de pizza of door de naam.

Halve finale Argentinie -Nederland

Pizza Pepperoni (NED) – Pizza Argentinië (ARG)

Na een zenuwslopende penaltyreeks afgelopen weekend, staat de Nederland in de halve finale. Een prestatie die menig Nederlander nooit van te voren had kunnen verwachten. De Pizza Pepperoni neemt het op tegen de Pizza Argentinië. Deze is voorzien van olijven, Parmezaanse kaas en ook nog eens mozzarella. Maar natuurlijk is de enige echte kracht van Argentinië Messi. Hoe gaan we hem aanpakken? Onze verdediging is echter sinds dit WK erg goed in het stoppen van tegendoelpunten. Zowel penalty’s als echte doelpunten, want we hebben er tot nu toe nog maar 4 tegen gehad. Argentinië heeft alleen nog maar nipte overwinningen gehad met niet meer dan één doelpunt verschil.

De Pizza Argentinië mag dan wel die Messi hebben, maar wij hebben de Messi-Sneijder. Hiernaast staan Van Persie en Robben ook nog eens klaar voor een paar heerlijke counters en Argentinië is weg. Ook speelt mee dat de spits van Argetinië geblesseerd is en hier dus een vervanger voor in het veld moet komen.

Voorspelling

Wij voorspellen een 2-0 overwinning op de Argentijnen. Eerst hebben we wraak genomen op Spanje voor de verloren finale en nu gaan we dat op Argentinië doen. Wat voorspel jij? Ga nu naar onze Facebook-pagina of klik op het plaatje hieronder en geef jouw voorspelling door. Wij mogen van La Galleria in Scheveningen een leuke prijs weg geven. Speel een spelletje Glowgolf met z’n tweeën en geniet vervolgens van een pizza bij La Galleria. Lekker uitwaaien aan de kust met dit zomerse weer is natuurlijk een must!

Voorspel Nederland - Argentinie

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

6 − 1 =

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.