5 x pizza’s voor in de zomer

Eerder heb je al over onze favoriete pastasalades kunnen lezen. Pastasalades zijn dan ook erg lekker én handig om te eten in de zomer, maar pizza’s zijn dat natuurlijk ook! Als je wat meer tijd of zin hebt om in de keuken te staan, dan is het leuk om jouw favoriete pizza zelf te maken. Pizza’s zijn ideaal om te eten met het hele gezin tijdens warme zomeravonden in de tuin! Maak er een lekkere, frisse salade bij en blijf nog lang borrelen, totdat de zon langzaam ondergaat … Jouw zomeravond wordt dus zeker een succes met onze onderstaande, favoriete pizza’s!

1. Pizza Carpaccio

Pizza Carpaccio
Ben je gek op carpaccio én pizza? Dan weet je zeker dat je dit gerecht eens wilt proberen! De Pizza Carpaccio is dan ook echt een toppertje onder de pizza’s. De combinatie van de flinterdunne ossenhaas, de rucola, Parmezaanse kaas en de krokante pizzabodem is dan ook erg lekker. Deze pizza is wat ons betreft de absolute zomerhit, doordat deze pizza gewoon nóg lekkerder smaakt tijdens zwoele zomeravonden in de tuin!

2. Flammkuchen

Pizza Flammkuchen
Flammkuchen is een van de bekendste specialiteiten uit Duitsland. ‘Flammkuche’ betekent letterlijk: taart gebakken in vlammen. Net zoals een pizza dus! Er zijn verschillende soorten flammkuchen, maar deze met spek, kaas, ui en crème fraîche is de bekendste. Krijg jij ook meteen een zomergevoel van deze bijzondere, Duitse pizza? Wij in ieder geval wel! 

3. Pizza Calzone Kapsalon

Pizza Calzone Kapsalon
Iedereen kent de Pizza Calzone en de Kapsalon. Heb jij alleen weleens een combinatie van beide gerechten op? Wij gingen de uitdaging aan én maakten deze hele bijzondere en unieke Pizza Calzone Kapsalon! Als je de tijd hebt, is het erg leuk om jouw vrienden of familie te trakteren op deze pizza! Wedden dat je indruk maakt?

4. Surinaamse pizza

Surinaamse Pizza
Als je aan Suriname denkt, dan denk je waarschijnlijk meteen aan zon, zee en lekker eten. Deze lekkere, Surinaamse pizza bestaat uit heel veel exotische ingrediënten, zoals trassi (garnalenpasta), djinten (komijn) en masala. Dat klinkt alsof je nu al op vakantie bent, toch?

5. Pizza Shoarma

Pizza Shoarma
Eet jij het liefst alles met shoarma? Dan is dit pizzarecept echt iets voor jou! Deze pizza met shoarma, paprika, champignons en Oude kaas is een echte favoriet onder de zon. Dus: zoek een parkje op, gooi deze pizza op de barbecue én geniet er lekker van!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × four =

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.