Pizza Websites

Wil je graag meer weten over pizza? Bekijk dan eens ons overzicht van verschillende websites die volledig of gedeeltelijk over pizza’s gaan. Je vindt hier onder andere de geschiedenis van de pizza, interessante pizzarecepten of pizzabenodigdheden. Kijk lekker rond!

wikipediaWikipedia | Zoek je informatie over pizza? Wikipedia is natuurlijk dé bron! Je vindt hier onder andere meer informatie over de geschiedenis van de pizza, uitleg over de soorten pizza’s en de verschillende pizza- ingrediënten.
aller handeAller Hande | De Aller Hande van de Albert Heijn: iedereen is intussen bekend met dit receptentijdschrift. Heb je ook al eens een kijkje genomen op hun online receptendatabase? Dat is zeker de moeite waard! Je vindt hier veel heerlijke pizzarecepten waarmee je eenvoudig je eigen pizza kunt maken.
allrecipes-NLAllrecipes Nederland | Allrecipes is een internationale receptenwebsite die actief is in 17 landen, waaronder Nederland. Op deze website vind je verschillende recepten voor elk soort gerecht. Natuurlijk ook voor pizza! De website biedt meer dan 99 pizzarecepten, waarbij je je eigen favoriete pizzalijst kunt maken.
smulwebSmulweb | Smulweb is de grootste receptenwebsite van Nederland die volledig door gebruikers voorzien wordt van content. Heb je je geregistreerd? Dan kun je direct beginnen met het uploaden van je eigen recepten – net zoals je dat hier bij Pizza.nl kunt.
domino's pizzaDomino’s Pizza | Domino’s Pizza is een van de bekendste en grootste pizzabezorgingsketens van Nederland. Deze pizzaketen is in bijna elk land gevestigd. In 1989 is het eerste filiaal geopend in Nederland en inmiddels verkopen zij meer dan 90 miljoen pizza’s per jaar.
thuisbezorgdThuisbezorgd.nl | Thuisbezorgd.nl is dé eten-bestelsite van Nederland, wat Pizza.be in België is. Op Thuisbezorgd.nl vind je allerlei gerechten bij een van de 5000 restaurants. Een pizza bestellen is hierbij het populairst om te doen. De pizzaketens Domino’s Pizza en New York Pizza zijn aangesloten, waardoor je hier altijd jouw favoriete pizza kunt bestellen én al binnen een uur bij je thuisbezorgd krijgt.
okokoreceptenOkoko Recepten | De website van Okoko Recepten bestaat sinds 2007 en is een onderdeel van de restaurantwebsite Iens.nl. De website is ongeveer gelijk aan Smulweb.nl, alleen worden er hier meer recepten door de redactie geschreven. Je vindt hier natuurlijk ook een aantal pizzarecepten.
24 kitchen24 kitchen | Hou jij van koken? Dan heb je vast weleens gekeken naar de tv-zender 24 Kitchen, waarbij verschillende bekende koks hun beste recepten demonstreren. Op de website kun je deze recepten teruglezen, zodat je ze op elk moment kunt bereiden. Op 24 Kitchen vind je een aantal bijzondere pizzarecepten die zeker de moeite waard zijn om een keer te proberen!
kookse-tvKookse.TV | Dit is een mooie receptenwebsite die er simpel uitziet en vol staat met verschillende soorten recepten. Via de link kom je op de pizzarecepten die op Kookse.tv staan. Het mooie aan deze website is dat er bijna overal video’s bij staan hoe je zelf een pizza kunt maken. Dat is makkelijk!
new york pizzaNew York Pizza | De pizzaketen New York Pizza is bijna net zo bekend als Domino’s Pizza. Zij zijn ook iets later in Nederland begonnen, namelijk 1993. Het is opgericht door 3 broers die het concept uit Amerika hebben gehaald.
recepten-vandaagRecepten Vandaag | Dit is ook weer een algemene receptenwebsite met een speciale categorie voor pizzarecepten. Je vindt hier alleen wat meer reclame met bewegende beelden vergeleken met andere receptenwebsites op deze pagina.
koopmansKoopmans | Het Pizza Compleet-pakket van Koopmans is handig als je zelf af en toe eens een pizza wilt maken. In dit pakket vind je meel voor het pizzadeeg, olijfolie en de tomatensaus waarmee je snel zelf een pizza kunt maken. Daarnaast vind je op de website van Koopmans ook een aantal lekkere pizzarecepten.
oetkerOetker | Wie een diepvriespizza haalt in de supermarkt komt al gauw uit bij een Dr. Oetker-pizza. Dit zijn de bekende pizza’s van Dr. Oetker: Tradizionale, Culinaria, Ristorante, Casa di Mama, Big Americans en La Margherita.
wagnerWagner | Wagner Pizza is ook weer zo’n bekend diepvriespizzamerk die in elke supermarkt verkrijgbaar is. Hun assortiment bestaat uit: Sensazione, Original Piccolinis, Big Pizza en de Steenoven pizza’s.
simpelkokenSimpel Koken | De website van Simpel Koken draait vooral om recepten die eenvoudig en snel te bereiden zijn, zodat iedereen een lekker gerecht op tafel kan zetten. Het enige nadeel van deze website is dat er ook weer wat reclame bij staat.
italiepleinItalie Plein | Italië Plein is een mooie website die lijkt op het design van Pinterest. Naast hun algemene recepten hebben ze ook een gedeelte waar je alleen maar pizzarecepten vindt. Ook lees je hier hoe je zelf pizzadeeg kunt maken, pizza moet beleggen en andere pizzaweetjes.
mijn receptenboekMijn Receptenboek | Op Mijn Receptenboek.nl kun je je eigen recepten uploaden en goede recepten van anderen opslaan. Op die manier kun je je eigen receptenboek maken. Ook hier vind je weer een hoop pizzarecepten.
alles over italiaans etenAlles over italiaans eten | De naam van de website spreekt al voor zich: je vindt hier alles over Italiaans eten. Je vindt hier dan ook de volgende onderwerpen: Italiaanse kaas, kruiden, vleeswaren, olijfolie, pasta, pizza, pesto, risotto en nog veel meer. Natuurlijk vind je hier ook weer veel pizzarecepten die iedereen makkelijk kan maken.
budget kokenBudget Koken | Als je aan uitgebreid koken denkt, dan denk je al snel dat je er veel geld aan moet uitgeven. De website Budget Koken laat zien dat dit niet per se nodig is! Je vindt hier mooie en lekkere recepten die je voor weinig geld kunt bereiden. Via de link kom je bij de goedkope pizzarecepten.
leuke receptenLeuke Recepten | Bij Leuke Recepten vind je natuurlijk leuke pizzarecepten, waarna je deze in een eigen receptenlijstje kunt zetten. Je vindt hier makkelijke recepten met een handig zoekfilter, net zoals op Pizza.nl. Je vindt hier alle recepten die aan jouw wensen voldoen.
mijn pizzasteenMijn Pizzasteen.nl | Een professionele pizzabakker bakt zijn pizza’s in een pizzaoven waar een stenen bodem in zit. Hierdoor wordt de bodem nog beter gebakken en krijgt het een echte Italiaanse pizzasmaak. Op de website van Mijn Pizzasteen.nl vind je daarom een pizzasteen in elk formaat zodat het in iedere oven past. Je plaatst de pizzasteen op een rek of rooster laag in de oven en laat deze goed warm worden. Vervolgens leg je een verse pizza of diepvriespizza op de steen en binnen enkele minuten heb je een heerlijke Italiaanse pizza die goed van smaak is. Zeker een aanrader als je regelmatig pizza eet!
optimale gezondheidOptimale Gezondheid | Iedereen weet dat pizza in het algemeen niet erg goed voor je is. Toch vind je op de website van “Optimale Gezondheid” vijf gezonde pizzarecepten. Dit zijn recepten waar zo min mogelijk zout in zit, er geen bewerkte vleeswaren worden gebruikt en waarbij gebruik wordt gemaakt van jonge kaas en volkorenmeel. Op Pizza.NL vind je ook hier de meest gezonde pizzarecepten.
PastaEtc“PastaEtc” | Als je op zoek bent naar echte Italiaanse delicatessen moet je hier zijn! Bij PastaEtc.NL verkoopt men pasta en aanverwante producten zoals: olijfolie, balsamico, farina 00, semola, sugos, espresso koffiebonen en nog veel meer
alles-voor-pizzaAlles Voor Pizza | Op deze website vind je ook een aantal pizzarecepten, maar de website richt zich meer op de producten die je nodig hebt om een pizza te bereiden. Denk hierbij aan een pizzaoven, kookboeken, pizzasnijders en meer. Dat is natuurlijk ook handig als je een pizza maakt!
pizza and morePizza and More | Dit is een website waar je belangrijke informatie en tips over pizza vindt om de lekkerste pizza zelf te maken. Je vindt hier ook een overzicht van de beste pizzaovens voor iedereen.
pizzawebPizzaWeb.nl | Op PizzaWeb.nl vind je verschillende leuke en grappige pizzafoto’s, -video’s en -verhalen. Je vindt hier hilarische pizzamomenten uit films en tv-series. Ook vind je hier te gekke pizzapranks. Zeker aan te raden als je even flink wilt lachen!
Dit is Italie
Recepten vandaag
Italiaanse pastarecepten
Place-add.nl
Leuke recepten
Recepten
Hollandse recepten.
Alle weetjes op een rij!!
Pims-Pages
Recepten
Link toevoegen
 italie
 Pizza spullen online
 Italiaanse keuken

Welke website over pizza mis jij nog in dit overzicht? Laat het ons weten in een reactie hieronder!