Pizza Zalm en Mosselen

Pizza Zalm en MosselenDeze Pizza Zalm en Mosselen is heerlijk als je gek bent op vis en zeevruchten. Op deze pizza vind je dan ook onder andere zalm, mosselen en ansjovis. Dankzij de zachte smaak van yoghurtdressing, wortels en bieslook komen de parels uit de zee helemaal tot hun recht! Tip: voeg er ook gerust inktvisringen en garnaal aan toe én maak jouw pizza zo lekker als je zelf wilt!

Recept Pizza Zalm en Mosselen

3.5 from 2 reviews
Pizza Zalm en Mosselen
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Serveert: 4
Ingrediënten
  • 4 pizza's margherita (à 300 g)
  • 1 blikje roze zalm (213 g)
  • 1 rode ui
  • 1 blikje ansjovisfilets
  • ½ zakje verse bieslook (à 25 g)
  • 1 kom gekookte mosselen (150 g)
  • 6 el yoghurtdressing
  • 500 g winterwortels
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Pel de ui en snijd in dunne ringen.
  3. Laat de zalm, mosselen en ansjovis uitlekken.
  4. Leg op elke pizza een kwart van de zalm, uien, ansjovis en mosselen.
  5. Bak de pizza's op 2 bakplaten volgens gebruiksaanwijzing af.
  6. Schil intussen de wortels en rasp fijn.
  7. Knip de bieslook fijn en schep met de dressing door de wortels.
  8. Serveer de pizza's met wortelrauwkost.

Eet smakelijk!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen − 16 =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.