Pizza Wafel

Pizza WafelDeze pizza komt voort uit een verbond tussen België en Italië. Een heerlijke Luikse wafel met de pizza vulling uit Napels: veel beter zal het niet worden. Vooral wanneer je stiekem niet echt  van normale pizzabodems houdt, is deze Pizza Wafel echt de oplossing. De Pizza Wafel staat binnen een kwartier op tafel en je hebt er niet eens een pizzasnijder of ander scherp gereedschap voor nodig: door de wafelbodem snijd je er namelijk zo doorheen! Maar natuurlijk kun je de Pizza Wafel ook gewoon uit je hand eten.

Recept voor acht Pizza Wafels

5.0 from 2 reviews
Pizza Wafel
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Ingrediënten
  • 8 bevroren wafels
  • 300 ml pizzasaus
  • 180 gram versnipperde mozzarella
  • 24 plakjes pepperoni
  • 1 peper, gesneden
  • 1 Italiaanse worst
  • champignons
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.
  2. Plaats de wafels op de bakplaat belegd met bakpapier.
  3. Smeer de pizzasaus over de wafels uit.
  4. Leg hier de mozzarella bovenop en alle andere toppings.
  5. Bak de wafels totdat ze goudbruin zijn en de kaas gesmolten is.
  6. Laat het afkoelen voordat je ze op eet!
Voedingswaarde
Serveert: 1 wafel calorieën: 280 Vet: 6 g Verzadigde vetzuren: 3 g Koolhydraten: 19 g Suiker: 3 g Sodium: 415 mg Vezels: 3 g Proteïne: 9 g Cholesterol: 53 mg

Eet smakelijk!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 + five =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.