Pizza Stuffed Crust

Pizza Stuffed CrustDeze Pizza met Stuffed Crust heeft een heerlijke korst, want deze is aan de randen gevuld met kaas. Dit zorgt ervoor dat je een keer niet de korsten van de pizza laat liggen, maar hier juist naar uitkijkt. Misschien zorgt het er zelfs voor dat je de binnenkant van de pizza een keer niet opeet, maar alleen de korsten! Indien je dit doet, ziet Pizza.NL hier graag een foto van terug! Dat betekent namelijk dat er beter gekeken moet worden naar het beleg van deze pizza.

Recept Pizza Stuffed Crust

5.0 from 2 reviews
Pizza Stuffed Crust
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Ingrediënten
  • 1 kant-en-klare pizzabodem
  • 7 mozzarella kaassticks
  • 1 kleine rode paprika, gesneden
  • 230 gram mozzarella
  • 12 schijfjes pepperoni
  • pastasaus
Instructies
  1. Rol de pizzadeeg in een rechthoek van 30 bij 25 cm op een bakplaat met bakpapier.
  2. Leg 2 kaassticks op de lange kant van de pizzabodem en 1,5 kaasstick op de korte kant.
  3. Til de randen van de pizza over deze sticks heen zodat ze in het deeg zitten. Druk dit zachtjes aan zodat het blijft zitten.
  4. Leg de pizzabodem voor 20 minuten in de vriezer.
  5. Verwarm ondertussen de oven voor op 220 °C.
  6. Bak de pizzabodem voor 6 minuten.
  7. Smeer er daarna pastasaus op, de paprika, de geraspte kaas en de pepperoni,
  8. Bak de pizza nog een keer 6 minuten totdat de bodem goudbruin is.
Voedingswaarde
Serveert: 1 slice calorieën: 350 Vet: 16 g Verzadigde vetzuren: 8 g Koolhydraten: 36 g Suiker: 7 g Sodium: 1050 mg Vezels: 2 g Proteïne: 20 g Cholesterol: 35 mg

Eet smakelijk!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × five =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.