Pizza Kimchi Pajeon

Kimchi Pajeon  (Veganistisch)Deze pizza is van origine Koreaans en ligt erg dicht bij de Japanse Okonomiyaki. De pizza Kimchi Pajeon is gemaakt vooral gemaakt van kimchi, wat gefermenteerde kool en groenten is. Om precies te weten hoe dit smaakt, zul je toch echt dit pizzarecept moeten maken. Het is in ieder geval een aanrader.

Recept Kimchi Pajeon

3.5 from 2 reviews
Pizza Kimchi Pajeon
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Serveert: 2
Ingrediënten
  • 2 repen bacon (in stukjes van 1 cm gesneden)
  • 65 gram meel
  • 125 ml water
  • 125 ml kimchi vloeistof
  • 1 ei
  • 118 ml gedroogde en gesneden kimchi
  • 2 groene uien, gesneden
  • 1 eetlepel ssamjang
  • ½ eetlepel gochujang
  • 2 eetlepels sherry azijn
  • 2 eetlepels plantaardige olie
Instructies
  1. Bak de bacon in een pan en zet het dan opzij om af te koelen om het vet te behouden.
  2. Meng de bacon, meel, water, kimchi vloeistof, ei, kimchi en de groene ui in een grote kom.
  3. Verwarm het vet van de bacon in de pan.
  4. Voeg het beslag toe en bak dit totdat het bruin is aan beide kanten.
  5. Mix de ingrediënten totdat alles glad is en doe dit over de pizza.
Voedingswaarde
Serveert: 1 calorieën: 35 Vet: 3,5 g

맛있게 드세요 (Eet smakelijk)

Comments

  1. says

    lijkt me heel erg lekker, de ingrediënten staan al op het boodschappenlijstje =)


    80

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven − seven =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.