Pizza Carpaccio

Pizza CarpaccioDe Pizza Carpaccio is een ware topper onder de pizza’s. Het is een minder bekende pizza, maar in broodjesvorm gaat deze combinatie als een “warm broodje” over de toonbank. Als je de oven hard genoeg aanzet, gaat deze pizza ook als een ‘warme pizza” in jouw maag. Hiervoor hoef je alleen maar dit recept te volgen en binnen 20 minuten heb jij een heerlijke Pizza Carpaccio voor je staan. Door de snelheid waarmee je deze pizza kunt maken, is deze pizza genomineerd voor de categorie: lekker snel. Pizzarecepten die je zo op tafel hebt staan, ook wanneer je weinig tijd heeft. Bij deze pizza komt er dan ook weinig kookwerk aan te pas, aangezien je alleen maar de ingrediënten op de pizzabodem hoeft te leggen.

Recept Pizza Carpaccio

4.0 from 3 reviews
Pizza Carpaccio
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Ingrediënten
  • 1 kant-en-klare pizzabodem
  • 250 gram ossenhaas, flinterdun gesneden
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • 1 teentje knoflook, fijn gehakt
  • 1 dl olijfolie
  • tomatensaus
  • 100 gram rucola
  • 2 eetlepels kappertjes
  • 125 gram Parmezaanse kaas
Instructies
  1. Maak de pizzabodem zoals op het pak staat.
  2. Leg de pizzabodem op een ingevette bakplaat.
  3. Bak de pizzabodem totdat hij stevig genoeg is om er ingrediënten op te leggen (ongeveer 5 minuten)
  4. Haal de pizzabodem uit de oven.
  5. Smeer de pizzabodem in met tomatensaus.
  6. Leg de mozzarella op de tomatensaus en doe de pizza terug in de oven voor 6 minuten.
  7. Haal de pizza er uit als de bodem goudbruin is gekleurd.
  8. Leg vervolgens de rucola, carpaccio, knoflook, pijnboompitten, kappertjes en de Parmezaanse kaas op de pizza.
  9. Besprenkel de pizza met olijfolie en oregano.
Voedingswaarde
calorieën: 466

Eet smakelijk!

Reacties

  1. zegt

    Als mijn vriend dat nou eens voor mij zou maken :D… Het lijkt mij een vrij simpel recept wat hij ook nog wel kan doen… Bijna jarig hahahaha


    80

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

nine − two =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.