Tagliatelle met verse Zalm

Tagliatelle met verse Zalm
Een heerlijke pasta op tafel zetten, dat kan iedereen natuurlijk. Maar wanneer je hier en speciaal recept voor hebt, wordt het wel een heel groot feest. Dit recept voor Tagliatelle met verse Zalm geeft net even dat beetje extra aan een standaard pasta avond. Binnen 35 minuten heb jij deze pasta ook op tafel staan.

Tagliatelle met verse Zalm

3.0 from 2 reviews
Tagliatelle met verse Zalm
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Serveert: 4 borden
Ingrediënten
  • 400 gram gedroogde tagliatelle
  • 120 gram roomkaas met bieslook
  • 125 gram gerookte zalm
  • citroensap van een kwart citroen
  • 100 ml magere melk
  • zwarte peper
Instructies
  1. Kook de tagliatelle in een grote pan met kokend water voor ongeveer 8 minuten of volg de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de gerookte zalm in kleine reepjes.
  3. Giet de pasta af en laat de pasta in het vergiet.
  4. Voeg in de nog warme pan de melk, roomkaas en citroensap toe en roer zodat het smelt.
  5. Voeg vervolgens peper en zout toe naar smaak.
  6. in de nog warme pan voeg de melk, Philadelphia met bieslook en citroensap en roer te smelten; voeg zout en peper naar smaak.
  7. Doe de pasta terug in de pan en mix alles door elkaar zodat de saus goed wordt opgenomen.
  8. Vouw de zalm er ook voorzichtig doorheen.
  9. Voeg als laatste nog wat zwarte peper toe.
  10. Eindig met een sleur van verse zwarte peper.
Voedingswaarde
Serveert: 1 bord calorieën: 170 Vet: 10 g Verzadigde vetzuren: 6 g Koolhydraten: 11 g Suiker: 7 g Sodium: 840 mg Proteïne: 9 g Cholesterol: 35 mg

Eet smakelijk!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

5 × 3 =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.