Tagliatelle met Garnalen

Tagliatelle met GarnalenWil jij vanavond lekker snel, maar ook gezond eten? Dan is dit recept voor Tagliatelle met Garnalen wat je zoekt. Met maar 400 calorieën per portie, ben jij wel heel verantwoord bezig. Niet zo’n visliefhebber? Dan kun je natuurlijk ook kip gebruiken. Het is een basisrecept met niet veel ingrediënten, maar daarom niet minder lekker. Dit recept is echt het proberen waard!

Recept Tagliatelle met Garnalen

4.0 from 2 reviews
Tagliatelle met Garnalen
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Serveert: 2 borden
Ingrediënten
  • 200 gram tagliatelle (volkoren)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 knoflookteentje, geperst
  • 175 gram garnalen
  • 40 gram rucola
  • zout en peper naar smaak
Instructies
  1. Kook de pasta zoals op het pak staat aangegeven.
  2. Ondertussen snijd je de rucola in kleine stukjes.
  3. Haal de teen knoflook door de pers of hak hem fijn.
  4. Zet een koekenpan op middelhoog vuur en doe hier olijfolie in.
  5. Bak de knoflook eventjes in de olie.
  6. Doe de garnalen ook in de pan en laat ze in 2 minuten warm worden.
  7. Giet ondertussen de pasta af en meng dit met de garnalen.
  8. Doe hier vervolgens de rucola bij en roer het geheel goed door elkaar. Hierdoor gaat de rucola slinken.
  9. Breng het geheel op smaak met zout en peper
Voedingswaarde
Serveert: 1 portie calorieën: 405 Vet: 20 gram Koolhydraten: 55 gram

Eet smakelijk!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

four × 3 =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.