Tagliatelle Recepten

Tagliatelle is een Italiaanse pasta uit de regio Emilia-Romagna, die bestaat uit lange, dikke linten. De linten zijn in droge vorm zeven millimeter breed, terwijl deze in gekookte vorm nog één millimeter breder worden. Je eet deze pasta meestal met saus, zoals bolognesesaus. Daarnaast zijn er nog veel meer variaties mogelijk met tagliatelle, dus neem de tijd om een lekker pasta recept uit te zoeken!
tagliatelle recepten

Tagliatelle alla Bolognese

Tagliatelle alla Bolognese

Wat ga jij vanavond eten? Al eens gedacht aan deze Tagliatelle alla Bolognese? Zo niet, dan is dat zeker het overwegen waard. Recept Tagliatelle alla Bolognese 4.0 from 1 reviews Tagliatelle alla Bolognese   Print Voorbereiding 90 Minuten Kooktijd 30 Minuten Totale tijd 2 Uren   Auteur: Jack Huisman Serveert: 2 à 3 borden Ingrediënten Lees verder

Tagliatelle met kip

Tagliatelle met kip

Deze heerlijke Tagliatelle met kip bestaat uit onder andere kip, broccoli, knoflook en Parmezaanse kaas. Heb jij trek in deze smakelijke pasta? Deze pasta kan altijd én is snel klaar! Maak dit eenvoudige pastagerecht met behulp van dit handige recept. Tagliatelle met kip 5.0 from 1 reviews Tagliatelle met kip   Print Voorbereiding Kooktijd 30 Lees verder

Tagliatelle met spinazie

Tagliatelle met spinazie

Tagliatelle met spinazie is een heerlijke, romige pasta met room, mascarpone en Parmezaanse kaas. Deze pasta smaakt lekker kruidig dankzij de knoflook, nootmuskaat, zeezout en gemalen, zwarte peper. Heb jij trek in een pasta die altijd lekker is om te eten? Dan is deze pasta perfect voor jou! Tagliatelle met spinazie 3.0 from 1 reviews Lees verder

Tagliatelle met zalm en spinazie

Tagliatelle met Zalm en Spinazie

We hebben weer zo’n lekker, gezond én makkelijk te maken gerecht voor je! Wat dacht je van Tagliatelle met zalm en spinazie? Dit is een gerecht met heel veel smaak: dit komt onder andere door de combinatie van zalm, spinazie, pesto, knoflook en natuurlijk de tagliatelle. Maak je dit gerecht liever met een ander soort Lees verder

Tagliatelle met verse Zalm

Tagliatelle met verse Zalm

Een heerlijke pasta op tafel zetten, dat kan iedereen natuurlijk. Maar wanneer je hier en speciaal recept voor hebt, wordt het wel een heel groot feest. Dit recept voor Tagliatelle met verse Zalm geeft net even dat beetje extra aan een standaard pasta avond. Binnen 35 minuten heb jij deze pasta ook op tafel staan. Lees verder

Tagliatelle met scampi

tagliatelle met scampi

Heb je trek in pasta en hou je van garnalen en mosselen? Dan is Tagliatelle met scampi echt iets voor jou! Dit is een heerlijke pasta met grote garnalen, mosselen, ui en prei. Dankzij ons handige stap-voor-staprecept is dit gerecht eenvoudig te bereiden én zet je snel een heerlijke maaltijd op tafel voor het hele Lees verder

Tagliatelle met garnalen met champagne

tagliatelle met garnalen

Deze Tagliatelle met garnalen en champagne is nét een beetje anders. De combinatie van champagne, sjalotjes, knoflook en garnalen zorgt voor een volle, romige en kruidige smaak. Erg lekker als je eens een ander pastagerecht wilt proberen! Tagliatelle met garnalen met champagne 5.0 from 2 reviews Tagliatelle met garnalen en champagne   Print Voorbereiding 20 Minuten Lees verder

Tagliatelle Met Gerookte Zalm

Tagliatelle Met Gerookte Zalm

Tagliatelle Met Gerookte Zalm is een heerlijke, romige en frisse pasta, die ideaal is om te eten tijdens zomerse dagen. Je zet dit gerecht al binnen een halfuurtje op tafel! Tip: heb je mosselen gegeten? Bewaar dan het sap dat in een pot overblijft. Dit mosselsap zeef je, waarna je het kunt invriezen in bakjes Lees verder

Tagliatelle met pistachesaus

pistachesaus

Tagliatelle met pistachesaus en Parmezaanse kaas is een heerlijke variatie op tagliatelle met zalm. De smaak van pistache en Parmezaanse kaas vullen elkaar goed aan, waardoor het een romig geheel wordt. Het kost misschien iets meer moeite dan tagliatelle carbonara, maar het is zeker de moeite waard!     Recept Tagliatelle met pistachesaus 4.0 from 2 Lees verder

Pasta met Champignons

Pasta met champignons

Pasta met champignons kan een heel standaard recept zijn, maar ook weer niet. Met dit recept is het in ieder geval niet standaard. Door op een speciale manier champignons te bakken, krijg je een hele eigen smaak. Heb je er namelijk ooit eerder aan gedacht om citroen over je champignons te doen? Dan is dit Lees verder