Spaghetti met kip en paprika

Spaghetti met kip en paprikaSpaghetti met kip en paprika is een geweldig gerecht uit Italië. Het is een gerecht dat je bijna iedereen kunt voorschotelen, omdat het heel erg toegankelijk is. Met kinderen die een beetje makkelijk eten, kun je dit met liefde op tafel zetten.

Recept Spaghetti met kip en paprika

4.0 from 1 reviews
Spaghetti met kip en paprika
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Serveert: 2 borden
Ingrediënten
  • 150 gram spaghetti
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 rode paprika, in stukken gesneden
  • 150 gram kipfilet, in blokjes gesneden
  • ½ pot tomatensaus, sugo, basilico
  • ½ bakje cherrytomaten door midden gesneden
  • handje Parmezaanse kaas
Instructies
  1. Kook de spaghetti zoals op de verpakking staat aangegeven.
  2. Verhit de olijfolie en bak de stukken paprika 5 minuten op laag vuur.
  3. Zet het vuur iets hoger en voeg de blokjes kipfilet toe aan de koekenpan. Bak dit nog eens 5 minuten.
  4. Voeg de basilicumsaus toe en laat alles een paar minuten doorwarmen.
  5. Als de saus te droog wordt, voeg je een beetje water toe.
  6. Doe de cherrytomaten ook in de saus en laat het geheel 1 minuut doorwarmen.
  7. Meng de saus met de spaghetti.
  8. Breng het geheel op smaak met zout en peper.
  9. Gooi de Parmezaanse kaas over de spaghetti.

Eet smakelijk!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × two =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.