Spaghetti con aglio e olio

Spaghetti con aglio e olio

Recept Spaghetti con aglio e olio

Een heerlijke simpele spaghetti, maar toch erg lekker. Dat is de Spaghetti con aglio e olio.

4.0 from 1 reviews
Spaghetti con aglio e olio
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Serveert: 2 borden
Ingrediënten
  • 200 gram spaghetti
  • 2 teentjes knoflook
  • ½ rode peper
  • 75 ml olijfolie extra vierge
Instructies
  1. Kook de spaghetti beetgaar zoals staat aangegeven op de verpakking.
  2. Pel de teentjes knoflook en hak of pers ze fijn.
  3. Snijd het rode pepertje door midden, verwijder de zaadjes en snijd de peper in dunne reepjes. Verwarm de olijfolie in een steelpan en doe hier de knoflook en rode peper doorheen.
  4. Verwarm het geheel 1 à 2 minuten op middelhoog vuur.
  5. De knoflook mag niet beginnen te kleuren.
  6. Giet de spaghetti dan af en meng de olie met knoflook er doorheen.
  7. Schep de spaghetti in twee diepe borden.

Eet smakelijk!

Comments

  1. says

    Makkelijk en lekker recept. Fijn als je een keer snel iets op tafel wilt zetten, want deze ingrediënten heb ik altijd wel in huis,


    80

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − 4 =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.