Spaghetti Carbonara met Bacon & Ei

Spaghetti Carbonara met Bacon & EiDol op Spaghetti Carbonara? Dat komt goed uit. Dit is namelijk een heerlijke variant van dit geweldige gerecht. Er is namelijk een lekker eitje aan toegevoegd. Dat brengt wellicht een beetje het Chinese gevoel met zich mee. Een plakje ham of ei over de nasi. Dat kan dus nu ook gewoon over je pasta! Benieuwd geworden naar Spaghetti Carbonara met Bacon & Ei? Lees dan vooral onderstaand recept en maak het vanavond nog!

Recept Spaghetti Carbonara met Bacon & Ei

5.0 from 1 reviews
Spaghetti Carbonara met Bacon & Ei
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Serveert: 2 borden
Ingrediënten
  • 50 gram Pecorino Romano, versnipperd
  • 1 groot ei
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 170 gram guanciale, pancetta of bacon
  • 170 gram gedroogde pasta
  • 2 langzaam gekookte eieren
  • zwarte peper
Instructies
  1. Kook de pasta in een pan met gezout water en kook de pasta hierin zoals staat aangegeven op de verpakking.
  2. Combineer de Pecorino, ei, olijfolie en zwarte peper in een grote schaal en meng dit samen totdat het een glad mengsel is geworden. Er moeten geen massa's eiwitten meer in zitten.
  3. Hak het vlees in blokjes, zoals spekjes, en doe ze in een koekenpan op middelhoog vuur.
  4. Bak het vlees totdat het volledig doorgekookt is.
  5. Giet de pasta af en leg het meteen bij het eimengsel. De pasta moet erg heet zijn, want anders dikt het eimengsel niet in tot een saus.
  6. Voeg het gebakken vlees toe en meng dit gelijkmatig.
  7. Doe de pasta op het bord en leg het langzaam gekookte ei bovenop de pasta.

Eet smakelijk!

Comments

  1. says

    Ik ging dit maken maar toen ik een hap nam toen verbrande ik me mond. Beter zetten jullie erbij dat je moet blazen voordat je een hap neemt. Levensgevaarlijk dit. Het had wel op mn longen kunnen slaan en dan had ik verschroeide longen. Ik heb het gerecht meteen weggegooid want voor het zelfde geld zou het volgende hapje ook heet zijn en ik wist dus niet of ik wel of niet mocht blazen want dat staat er dus niet bij! Een gemiste kans van jullie, pizza.nl!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

9 − four =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.