Spaghetti aglio olio

Spaghetti aglio olioEen heerlijke simpele pasta met pure smaken. Dat is deze Spaghetti aglio olio. Het hoofdingrediënt is olijfolie met knoflook. Dit geeft een heerlijke, simpele smaak. Maar door de toevoeging van peterselie en Parmezaanse kaas, krijg je een hele subtiele pasta.

Recept Spaghetti aglio olio

5.0 from 1 reviews
Spaghetti aglio olio
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Serveert: 2 personen
Ingrediënten
  • 200 gram gekookte spaghetti
  • 50 gram Parmezaanse kaas, geraspt
  • 5 eetlepels olijfolie
  • half bosje bladpeterselie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 chilipeper
Instructies
  1. Snijd de peper fijn en verwijder voor een minder pittige smaak de zaadlijsten.
  2. Snijd de knoflook en de peterselie fijn.
  3. Pak een koekenpan en verhit hier de olijfolie in.
  4. Fruit de peper en de knoflook in ongeveer 2 minuten.
  5. Voeg vervolgens de spaghetti en de peterselie toe aan de pan en roer goed door.
  6. Breng op smaak met een beetje zout.

Eet smakelijk!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 + twenty =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.