Courgetteschotel met spaghetti, ham en kaas

Courgetteschotel met spaghetti, ham en kaas - 1Dit is weer zo’n lekker variatierecept voor pasta! Deze courgetteschotel met spaghetti, ham en kaas is ook nog eens goed voor je lijn. Gebruik bij voorkeur een magere variant van de kaas, de ham en de kookroom. Zo geniet jij zorgeloos van deze schotel!

 

Recept Courgetteschotel met spaghetti, ham en kaas

5.0 from 2 reviews
Courgetteschotel met spaghetti, ham en kaas
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Serveert: 4
Ingrediënten
  • 2 courgettes, in plakjes gesneden
  • 200 g hamreepjes
  • 300 g ongekookte spaghetti
  • 100 g geraspte kaas
  • 3 el olijfolie
  • peper en zout
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 1 gele ui, gesnipperd
  • 200 ml kookroom
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
  2. Snijd de courgette, ui en knoflook in kleine stukjes.
  3. Kook de spaghetti beetgaar.
  4. Verhit de olijfolie en roerbak hierin de courgette, ham, ui, knoflook, kookroom, zout en peper.
  5. Schep de uitgelekte spaghetti in de ovenschaal.
  6. Schenk de courgettesaus erover en bestrooi het met geraspte kaas.
  7. Zet de schaal circa 10 minuten in het midden van de oven, totdat de kaas gesmolten is.
Voedingswaarde
calorieën: 481 Vet: 15,5 Koolhydraten: 24 Proteïne: 25

Eet smakelijk!

Comments

  1. says

    Mmm ze zien er heerlijk uit! Ik heb ze vorige zondag gemaakt als ontbijt, ze waren top.


    100

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty + one =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.