Ravioli met champignonvulling

Ravioli met champignonvulling

Ravioli met champignonvulling

Recept: Ravioli met champignonvulling

Ravioli met champignonvulling is heerlijk om te maken. Met dit makkelijke recept maak je dit gerecht dat bestaat uit natuurlijke ingrediënten. Daarnaast is het helemaal vegetarisch. Voor de vleeseters zou je er iets bij kunnen maken maar in principe is dit gerecht al erg machtig waardoor je eigenlijk al helemaal klaar bent.

5.0 from 1 reviews
Ravioli met champignonvulling
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Serveert: 4
Ingrediënten
Ravioli
  • 400 gram kaas ravioli
  • 2 eetlepels boter
  • 150 gram verse champignons (gesneden)
  • 3 teentjes knoflook (fijngesneden)
  • Alfredo saus
  • 50 gram verse geraspte Parmezaanse kaas
  • 1 fijngesneden ui
  • een mespuntje rode peper vlokken (naar smaak)
Alfredo saus
  • 80 gram boter
  • 380 ml zware room
  • 3 teentjes knoflook
  • 150 gram verse geraspte Parmezaanse kaas
  • 10 gram fijn gesneden peterselie
Instructies
Alfredo saus
  1. Smel de boter in een middelgrote op middellaag vuur
  2. Voeg de room toe en laat het ongeveer vijf minuten pruttelen.
  3. Voeg nu de knoflook en Parmezaanse kaas toe (in kleine beetjes)
  4. Goed doorroeren en als laatste de peterselie erdoorheen mengen.
  5. Zet nu de pan even weg
Ravioli
  1. Breng een grote pan water aan de kook.
  2. Ravioli toevoegen en kook 5-8 minuten of tot ze al dente en giet ze af.
  3. Verhit de boter in een koekenpan op middelhoog vuur.
  4. Fruit de ui, de champignons en knoflook toe en bak tot ze gaar zijn.
  5. Pak nu de pan met Alfredo saus erbij en voeg de ravioli toe.
  6. Voeg nu hier de champignons en knoflook aan toe.
  7. Laat het voor een minuut of twee doorpruttelen.
  8. Bij het serveren kun je nog extra Parmezaanse kaas gebruiken en paar rode peper vlokken.

 

 

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 3 =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.