Pasta met zalm en spinazie en gamba’s

Pasta met zalm en spinazieEen heerlijk snel recept dat er uit ziet als een culinair hoogstandje. Dat maak je met dit recept voor Pasta met zalm en spinazie en gamba’s. Dus ben je dol op vis, dan zit je goed bij dit recept.

Recept Pasta met zalm en spinazie en gamba’s

5.0 from 1 reviews
Pasta met zalm en spinazie en gamba's
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Serveert: 2 borden
Ingrediënten
  • 200 gram tagliatelle
  • 2 zalmmoten met huid
  • bladspinazie, ongesneden
  • grote gamba's naar keuze
  • basilicum, vers
  • Italiaanse kruiden
  • 4 teentjes knoflook
  • 2 rode pepers
  • scheutje witte wijn
  • peper
  • zout
  • Olijfolie (EV)
Instructies
  1. Marineer de garnalen in olijfolie, citroensap en wat gedroogde Italiaanse kruiden.
  2. Snijd de pepers en knoflook in schijfjes/ringetjes.
  3. Breng water met zout aan de kook.
  4. Snijd de basilicum.
  5. Kook de pasta zoals op het pak staat aangegeven.
  6. Fruit de knoflook en pepers in een koekenpan met olijfolie. De knoflook mag niet van kleur veranderen.
  7. Na 5 minuten doe je de garnalen en marinade erbij gevolgd door een scheut droge, witte wijn.
  8. Ondertussen bak je de zalm met peper en zout op de huid in olijfolie. Pas op het laatst even omdraaien.
  9. Breng de spinazie op smaak met peper, zout, olijfolie en een beetje Worchestersaus.
  10. Schep de pasta door de saus met garnalen.

Eet smakelijk!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

13 − 4 =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.