Pasta met gerookte zalm

Pasta met gerookte zalmPasta met gerookte zalm is een heerlijke, romige pasta met gerookte zalm, citroensap, roomkaas en bieslook. De bieslook en de zalm zorgen vooral voor extra smaak, terwijl de roomkaas het lekker romig maakt. Kortom: een topgerecht dat geschikt is voor het hele gezin!

Pasta met gerookte zalm

4.5 from 2 reviews
Pasta met gerookte zalm
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Serveert: 4
Ingrediënten
  • 350 g farfalle
  • 200 g roomkaas
  • citroensap (uitgeknepen)
  • 145 g gerookte zalm (in plakken)
  • 1 bosje bieslook (fijngesneden)
Instructies
  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Zodra de pasta gekookt heeft: giet deze af en bewaar wat van het water.
  3. Doe alles terug in de pan.
  4. Voeg de roomkaas, citroensap en gerookte zalm toe met wat peper en meng goed door elkaar.
  5. Voeg een beetje van het kookvocht toe, maak een romige saus en verwarm nog even goed.
  6. Voeg het grootste deel van de bieslook toe, roer en verdeel het pastamengsel over kommen.
  7. Strooi nog een beetje met de overgebleven bieslook en serveer.
Voedingswaarde
calorieën: 500 Vet: 14 g Verzadigde vetzuren: 8 g Koolhydraten: 67 g Suiker: 3 g Sodium: 910 mg Vezels: 3 g Proteïne: 28 g Cholesterol: 30 mg

Eet smakelijk!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 5 =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.