Pasta met Gamba’s

Pasta met gamba'sPasta met Gamba’s is een heerlijke maaltijd die je sneller dan je denkt op tafel kunt zetten. Gamba’s zijn namelijk helemaal niet zo moeilijk om te maken. Probeer het zelf met dit makkelijke recept!

Recept Pasta met Gamba’s

5.0 from 1 reviews
Pasta met Gamba's
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Serveert: 4-6 borden
Ingrediënten
  • 4 eetlepels boter
  • 237 ml slagroom
  • 80 gram Parmezaanse kaas, fijn en vers geraspt
  • 230 gram fettuccine pasta
  • 230 gram garnalen, groot en schoongemaakt
  • verse peterselie, gehakt, voor de garnering
  • versgemalen peper, voor de garnering
Instructies
  1. Breng een grote pan water aan de kook en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Doe de boter in een grote diepe koekenpan op middelhoog vuur totdat het gesmolten is.
  3. Roer de room in de gesmolten boter en breng dit aan de kook.
  4. Voeg kaas aan de saus toe en klop alles tot een glad mengsel.
  5. Laat de saus op laag vuur sudderen, voeg de garnalen toe en kook deze.
  6. Draai ze een keer, totdat ze net gaar zijn in ongeveer 3-4 minuten.
  7. Voeg de uitgelekte pasta toe aan de saus en roer tot alles goed gemengd is.
  8. Verdeel pasta over de voorverwarmde borden, garneer met peper en peterselie en serveer.
Voedingswaarde
Serveert: 1 bord calorieën: 530 Vet: 33 g Verzadigde vetzuren: 19 g Koolhydraten: 38 g Suiker: 2 g Sodium: 410 mg Vezels: 2 g Proteïne: 22 g Cholesterol: 170 mg

Eet smakelijk!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

five × 5 =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.