Pasta Carbonara met Kip

Pasta Carbonara met kipDeze Pasta Carbonara met kip is een heerlijk gerecht om te delen. Je kunt namelijk in een keer grote hoeveelheden maken. Ook wanneer je alleen eet, kun je een grote pot met pasta maken. Leg het in de koelkast of de vriezer en geniet meerdere malen van dit snel te maken recept. De roomsaus gaat goed samen met de kip en geeft de pasta een echte authentieke smaak.

Recept Pasta Carbonara met Kip

4.5 from 2 reviews
Pasta Carbonara met Kip
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Ingrediënten
  • 220 gram linguine
  • 8 stukken dik gesneden bacon, hapklare grootte
  • 250 gram versnipperde, gekookte kip
  • 3 los geklopte eieren
  • 115 gram crème fraîche
  • 100 gram versnipperde Parmezaanse kaas
  • 3 lente-uitjes
Instructies
  1. Kook de pasta zoals de verpakking aangeeft en giet het af.
  2. Ondertussen bak je de bacon in een grote koekenpan totdat het knapperig is.
  3. Schep de bacon uit de pan en laat ze uitlekken op keukenpapier.
  4. Voeg de gekookte pasta toe aan de koekenpan.
  5. Verwarm de pan op middelhoog vuur, roer de eieren, slagroom en Parmezaanse kaas er door heen.
  6. Blijf het mengsel omdraaien totdat de eieren zacht gekookt zijn.
  7. Voeg de kip, bacon en blijf bakken totdat alles gemixt is.
  8. Serveer de pasta en verspreid de lente-uitjes er overheen.
Voedingswaarde
Serveert: 1 portie calorieën: 580 Vet: 28 g Verzadigde vetzuren: 12 g Koolhydraten: 45 g Suiker: 2 g Sodium: 290 mg Vezels: 2 g Proteïne: 36 g Cholesterol: 270 mg

Eet smakelijk!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

seven + 2 =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.