Macaroni met ham

Macaroni met hamMacaroni met ham is een van de lekkerste gerechten die een kind zich maar kan bedenken. Vooral wanneer het toch niet zo dol is op kaas. Maar ook als volwassene kun je ontzettend genieten van Macaroni met ham. Dus wil jij dit vanavond eten? Ga dan snel naar de supermarkt om deze ingrediënten in huis te halen.

Recept Macaroni met ham

4.0 from 1 reviews
Macaroni met ham
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Serveert: 2 borden
Ingrediënten
  • 150 gram macaroni
  • 250 gram broccoli
  • 1 ui
  • 2 eetlepels olie
  • 200 gram gesneden champignons
  • 2 eetlepels gedroogde Italiaanse kruiden
  • 75 gram achterham
  • 6 eetlepels ketchup
  • 100 gram geraspte kaas (mild, 30+)
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius.
  2. Kook de macaroni al dente zoals op het pak staat aangegeven.
  3. Ondertussen snijd je de broccoli in roosjes en kook deze 2 minuten in ruim water.
  4. Giet de broccoli af en laat het uitlekken.
  5. Snijd de ui in kleine stukjes.
  6. Verhit olijfolie in een koekenpan en fruit de ui, champignons en de kruiden ongeveer 4 minuten.
  7. Snijd ondertussen de ham in stukjes.
  8. Mix de ham, ketchup, macaroni en broccoli door de ui en champignons in de koekenpan en schep alles in de ovenschaal.
  9. Bestrooi het geheel met de kaas en bak de inhoud ongeveer 15 minuten in het midden van de oven.

Eet smakelijk!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 × one =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.