Fettuccine Recepten

Fettuccine is een pasta die populair is in de Romaanse keuken. Fettuccine is Italiaans voor 'kleine linten'. Het is een platte, dikke noedel die gemaakt wordt van ei en bloem. Fettuccine lijkt op tagliatelle, alleen de slierten van de fettuccine zijn breder. Als je fettuccine in een restaurant eet, dan wordt het doorgaans vers geserveerd. Je kunt het natuurlijk ook lekker zelf maken met behulp van onderstaande pasta recepten!fettuccine recepten

Verse pasta met coquilles

Verse pasta met coquilles

Deze pasta is heerlijk voor een warme zomerdag. Gevuld met vruchten uit de zee, lees garnalen en coquilles, maak je wel een hele luxe pasta met dit recept. En dat binnen 35 minuten. Recept Verse pasta met coquilles 5.0 from 1 reviews Verse pasta met coquilles   Print Voorbereiding 15 Minuten Kooktijd 20 Minuten Totale Lees verder

Fettuccine met artisjok en garnalen

Fettuchine met garnalen2

Fettuccine met artisjok en garnalen is een heerlijk gerecht uit de mediterrane keuken. Heb jij trek in een echt Italiaans pastagerecht? Probeer dan eens dit bijzondere gerecht met artisjok. Artisjok is een beetje een ‘vergeten’ groente, maar het is erg lekker én gezond! Eet dit gerecht met een traditionele Insalata caprese (salade caprese), Italiaanse ciabatta Lees verder