Panini Pesto en Casselerrib

Panini Pesto en CasselerribHeb jij trek in een panini? Probeer dan eens deze Panini Pesto en Casselerrib. Erg lekker, gezond én weer eens iets anders tijdens de lunch! Casselerrib is heerlijk vlees dat gegeten wordt in stoofpottenstamppotten en natuurlijk ook als broodbelegTip: de panini’s smaken nog lekkerder met een salade van rucola en balsamicodressing.

Panini Pesto en Casselerrib

5.0 from 2 reviews
Panini Pesto en Casselerrib
 
Voorbereiding
Kooktijd
Totale tijd
 
Auteur:
Serveert: 4
Ingrediënten
  • 1 wit stokbrood of 4 witte pistolets (ongebakken)
  • 100 g gegrilde casselerrib
  • 2 el groene pesto
  • 1 el olijfolie
  • 125 g mozzarella
Instructies
  1. Snijd het stokbrood in vieren of snijd de broodjes open.
  2. Besmeer alle snijvlakken van de broodjes met pesto.
  3. Leg de mozzarella en de casselerrib op de broodjes.
  4. Strooi er (naar smaak) een beetje peper en zout over.
  5. Doe de broodjes dicht en druk deze goed aan.
  6. Bestrijk rondom een beetje met de olijfolie.
  7. Grill de panini's een paar minuten met een grill of paninimaker, of rooster deze in een koekenpan zonder olie of boter in 5 minuten goudbruin.
  8. Druk de broodjes plat (met bijvoorbeeld een spatel) en laat de mozzarella smelten.
  9. Serveer de panini's warm.
Voedingswaarde
calorieën: 515 Vet: 29 g Koolhydraten: 35 g Proteïne: 26 g

Geniet ervan!

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

10 + twenty =

Beoordeel dit recept:  

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.