Italiaanse stoofschotel

Italiaanse stoofschotel

Italiaanse stoofschotel Recept: Italiaanse stoofschotel Dit Italiaanse stoofschotel kent men ook wel als Ossobuco. Een feestmaal dat ik vooral ken van de kerstdiners bij ons thuis. Mijn vader is grote fan van dit recept en daarom staat het ook vaak op tafel als er iets te vieren is. In deze Italiaanse stoofschotel zit laurierblad en Lees verder

Italiaanse stoofschotel met worst

Italiaanse stoofschotel met worst

Italiaanse stoofschotel met worst Italiaanse stoofschotel Zin in een lekkere Italiaanse stoofschotel? Met dit recept zet je iets heerlijks op tafel. Deze Italiaanse stoofschotel kun je eten met lekker authentiek Italiaans brood maar je kunt het bijvoorbeeld ook eten met een verse pasta. Wat dacht je bijvoorbeeld van penne, conchiglie of bijvoorbeeld fusilli. De combinaties die Lees verder

Recept: Bolognese saus

Bolognese saus

Recept: Bolognese saus Bolognese saus In de Italiaanse keuken is een bolognese saus essentieel. Wil je een echte authentieke Italiaanse bolognese saus maken? Met dit recept zit je dit heerlijke gerecht op tafel. Maak het in het weekend voor je familie of vrienden of als je lekker de tijd hebt. 5.0 from 1 reviews Bolognese saus Lees verder

Recept: Bolognesesaus

bolognesesaus

Bolognesesaus Recept: Bolognesesaus Bolognesesaus maakt mensen gelukkig. Het bewijs? Heb je wel eens gehoord van iemand uit Bologna die diep ongelukkig was? Precies, wij ieder geval niet. Dit is de klassieke bolognesesaus die je eet met nog wat vers geraspte Parmezaanse kaas over de saus heen en een goed glas wijn er naast. Ben je Lees verder

Tomatenrisotto

Tomatenrisotto

Deze Tomatenrisotto is lekker, gezond én makkelijk te maken. Dit gerecht bestaat uit onder andere arboriorijst, cherrytomaten, wortel en kippenbouillon. Je maakt deze risotto helemaal af met Parmezaanse kaas. Daarnaast zet je dit gerecht al binnen 35 minuten op tafel! Recept Tomatenrisotto 5.0 from 1 reviews Tomatenrisotto   Print Voorbereiding Kooktijd 35 Minuten Totale tijd Lees verder

Tomatensoep

Tomatensoep

Tomatensoep is toch wel een van de bekendste soepen die er is. En misschien ook wel de lekkerste! De soep bestaat vooral uit tomaten, maar je kunt er nog veel meer verse groenten aan toevoegen, zoals wortels, uien en bleekselderij. Daarnaast is het lekker om zelf balletjes gehakt te maken en deze ook in de Lees verder

Minestronesoep

minestronesoep

Minestronesoep is een hele bekende, stevige en goed gevulde Italiaanse groentesoep. Deze soep wordt in Italië ook wel ‘de grote soep’ genoemd vanwege de grote hoeveelheid aan ingrediënten. Er bestaan veel varianten van Minestronesoep, doordat deze soep traditioneel wordt gemaakt met seizoensgroente. Het kan dus per seizoen verschillen wat er in deze soep zit! Ik Lees verder

Bruine bonensoep

Bruine bonensoep

Bruine bonensoep Een klassieker in de Nederlandse keuken is de bruine bonensoep. Maar wist je dat dit gerecht ook in Italië gemaakt wordt? De rookworst van de Hema vervangen ze dan voor een chorizo en met een paar druppeltjes olijfolie kom je dan al een heel eind. Een stevige bruine bonensoep is ook nog eens Lees verder

Tagliatelle alla Bolognese

Tagliatelle alla Bolognese

Wat ga jij vanavond eten? Al eens gedacht aan deze Tagliatelle alla Bolognese? Zo niet, dan is dat zeker het overwegen waard. Recept Tagliatelle alla Bolognese 4.0 from 1 reviews Tagliatelle alla Bolognese   Print Voorbereiding 90 Minuten Kooktijd 30 Minuten Totale tijd 2 Uren   Auteur: Jack Huisman Serveert: 2 à 3 borden Ingrediënten Lees verder

Klassieke lasagne

Klassieke lasagne

Dit is een heerlijke, Klassieke lasagne, zoals jouw (groot)moeder deze waarschijnlijk nog steeds maakt. Je kunt ervoor kiezen om dit gerecht helemaal zelf te maken: van verse pasta tot de bechamelsaus, maar als je er net iets minder tijd aan wilt besteden, dan maak je dit gerecht gewoon met kant-en-klare pasta en saus uit een Lees verder