Italiaanse stoofschotel

Italiaanse stoofschotel

Italiaanse stoofschotel Recept: Italiaanse stoofschotel Dit Italiaanse stoofschotel kent men ook wel als Ossobuco. Een feestmaal dat ik vooral ken van de kerstdiners bij ons thuis. Mijn vader is grote fan van dit recept en daarom staat het ook vaak op tafel als er iets te vieren is. In deze Italiaanse stoofschotel zit laurierblad en Lees verder

Recept Ossobuco

Ossobuco

Het recept voor Ossobuco klinkt misschien niet bij iedereen bekend, maar het is een heerlijk gerecht om van te genieten. Je bent er wel even mee bezig, maar het zal zeker de moeite waard zijn. Ossobuco is een Italiaans vleesgerecht die zijn oorsprong kent uit Milaan. De basis van Ossobuco zijn kalfsschenkels dat afkomstig is Lees verder

Risotto met kip

Risotto-met-kip

Risotto met kip Recept: Risotto met kip Deze risotto met kip staat erg snel bij je op tafel. Heel makkelijk om te maken en erg lekker. Met doperwten, tijm, Parmezaanse kaase en Italiaanse kruiden zet je het je het eenvoudig op tafel. Dus zet de wijn klaar, schenk een glas in en gebruik de helft Lees verder

Recept: Kalfsstoofvlees

Kalfsstoofvlees

Recept: Kalfsstoofvlees Kalfsstoofvlees Als je kalfsstoofvlees gaat maken gebruik je kalfsentrecote of lendebiefstuk. Dit vlees is zeer mager en is afkomstig van de dunne lende van het kalf. Dit Italiaanse gerecht komt uit de regio Friuli-Venezia Giulia en dat is in het Noordoosten van Italië. 5.0 from 1 reviews Kalfsstoofvlees   Print Voorbereiding 10 Minuten Kooktijd Lees verder

Recept: Lamsragout

Lamsragout

Recept: Lamsragout Lamsragout Het is weekend en je wilt iets bijzonders op tafel zetten vanavond. Pak je boodschappenlijstje erbij want met deze ingrediënten maak je een Lamsragout. 5.0 from 1 reviews Lamsragout   Print Voorbereiding 3 Uren 30 Minuten Kooktijd 2 Uren 30 Minuten Totale tijd 6 Uren   Auteur: Jetse Serveert: 4 Ingrediënten 1 kg Lees verder

Vispotje

Vispotje

Een lekker vispotje voor 4 personen, wij gaan je uitleggen hoe je die eenvoudig kunt maken in zo’n 40 minuten. Voor de witte vis hebben we deze keer kabeljauw gebruikt. Het voordeel van witte vis is dat het een gezonde vissoort is en eigenlijk iedereen het wel lust. Lees dit recept voor ons vispotje en Lees verder

Risotto met zalm

Risotto met zalm

Als je echt een mooi en lekker gerecht wilt maken dan zou ik zeker voor deze heerlijke risotto met zalm maken. In totaal ben je een uurtje bezig en dan heb je een maaltijd voor 2 personen. Wil je het voor meerdere personen maken dan ben je er niet langer mee bezig. Op de foto Lees verder

Kabeljauw in de oven

Kabeljauw in de oven

Kabeljauw in de oven is een lekker gerecht dat onder andere bestaat uit kabeljauwfilets, citroen, peterselie en knoflook. Het is ook een heel eenvoudig gerecht om te maken, doordat je de kabeljauwfilets met de ingrediënten alleen maar in de oven hoeft te doen. Eet dit bijgerecht samen met rijst, aardappelen of iets anders: aan jou Lees verder

Risotto met champignons en Parmezaanse kaas

Risotto met champignons

Heerlijke risotto met champignons maak je simpel met ons eigen recept. We gebruiken hierin 2 soorten champignons, de portobello en witte champignons. Het lijkt wat veel werk, maar het zijn eenvoudige instructies die iedereen zou moeten kunnen uitvoeren. Mocht je nog risotto met champignons overhouden, dan kun je het de volgende dag opwarmen in een Lees verder

Spaghetti met zeevruchten

Spaghetti met zeevruchten

Het beste uit de zee haal je natuurlijk naar boven met dit recept voor Spaghetti met zeevruchten. Ben je niet zo goed met mosselen? Dan kun je gewoon een zakje zeevruchten bij de supermarkt halen natuurlijk! Recept Spaghetti met zeevruchten 3.0 from 1 reviews Spaghetti met zeevruchten   Print Voorbereiding 10 Minuten Kooktijd 40 Minuten Lees verder