Ravioli met kip

Ravioli met kip

Recept: Ravioli met kip Ravioli met kip Snel een lekkere ravioli met kip op tafel? Dit recept voor ravioli met kip is erg makkelijk om te maken. Met simpele ingrediënten zoals kipfilet, ui, paprika en pestosaus tover je snel dit lekkere gerecht op de eettafel. Met dit recept heb je genoeg voor zes porties. Lekker Lees verder

Italiaanse stoofschotel

Italiaanse stoofschotel

Italiaanse stoofschotel Recept: Italiaanse stoofschotel Dit Italiaanse stoofschotel kent men ook wel als Ossobuco. Een feestmaal dat ik vooral ken van de kerstdiners bij ons thuis. Mijn vader is grote fan van dit recept en daarom staat het ook vaak op tafel als er iets te vieren is. In deze Italiaanse stoofschotel zit laurierblad en Lees verder

Recept Ossobuco

Ossobuco

Het recept voor Ossobuco klinkt misschien niet bij iedereen bekend, maar het is een heerlijk gerecht om van te genieten. Je bent er wel even mee bezig, maar het zal zeker de moeite waard zijn. Ossobuco is een Italiaans vleesgerecht die zijn oorsprong kent uit Milaan. De basis van Ossobuco zijn kalfsschenkels dat afkomstig is Lees verder

Gehaktballen In Tomatensaus

Gehaktballen In Tomatensaus

Gehaktballen In Tomatensaus Gehaktballen In Tomatensaus Deze gehaktballen in tomatensaus is een echte Italiaanse authentieke klassieker. Als je dit wilt eten met een pasta zou je dit kunnen eten met verschillende soorten pasta. Spaghetti, Macaroni, Farfalle, alles is mogelijk. 4.0 from 1 reviews Gehaktballen In Tomatensaus   Print Voorbereiding 20 Minuten Kooktijd 1 Uur Totale Lees verder

Italiaanse stoofschotel met worst

Italiaanse stoofschotel met worst

Italiaanse stoofschotel met worst Italiaanse stoofschotel Zin in een lekkere Italiaanse stoofschotel? Met dit recept zet je iets heerlijks op tafel. Deze Italiaanse stoofschotel kun je eten met lekker authentiek Italiaans brood maar je kunt het bijvoorbeeld ook eten met een verse pasta. Wat dacht je bijvoorbeeld van penne, conchiglie of bijvoorbeeld fusilli. De combinaties die Lees verder

Recept: Kalfsstoofvlees

Kalfsstoofvlees

Recept: Kalfsstoofvlees Kalfsstoofvlees Als je kalfsstoofvlees gaat maken gebruik je kalfsentrecote of lendebiefstuk. Dit vlees is zeer mager en is afkomstig van de dunne lende van het kalf. Dit Italiaanse gerecht komt uit de regio Friuli-Venezia Giulia en dat is in het Noordoosten van Italië. 5.0 from 1 reviews Kalfsstoofvlees   Print Voorbereiding 10 Minuten Kooktijd Lees verder

Pittige gehaktballetjes

Pittige-gehaktballetjes

Pittige gehaktballetjes zijn eenvoudig te maken, en ze zijn ook nog eens heerlijk bij veel gerechten, zoals rijst en aardappelen. De chilisaus maakt de balletjes lekker pittig. Gebruik bij voorkeur een Thaise chilisaus: deze is nog pittiger. De ui en knoflook zorgen voor nog meer smaak. Recept: Pittige gehaktballetjes 4.0 from 1 reviews Pittige gehaktballetjes Lees verder

Gebakken garnalen in tomatensaus

Gebakken garnalen

Met de garnalen in tomatensaus maken we weer een heerlijk Italiaans gerecht. Dit gerecht heb je in 40 minuten op tafel staan waar je met 4 personen van kunt eten. De garnalen in tomatensaus eet je samen met een Italiaans brood, stokbrood, pasta of rijst. Verder is het makkelijk te bereiden en is het een Lees verder

Risotto met zalm

Risotto met zalm

Als je echt een mooi en lekker gerecht wilt maken dan zou ik zeker voor deze heerlijke risotto met zalm maken. In totaal ben je een uurtje bezig en dan heb je een maaltijd voor 2 personen. Wil je het voor meerdere personen maken dan ben je er niet langer mee bezig. Op de foto Lees verder

tonijnsalade

tonijnsalade

Met weinig ingrediënten en tijd kun je een heerlijke tonijnsalade maken voor 4 personen. Je mengt de ingrediënten door elkaar en je bent klaar. Het is mogelijk om het als bijgerecht te serveren, maar het is ook lekker om de toastje voor bij de tv. Kortom het is makkelijk om te maken en als je Lees verder